Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni,...

Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

(Volt) barátommal a gyerek kérdés miatt mentünk szét. Ő nagyon akar családot, én nem, úgyhogy elhagytam. Minden más jól működött egyébként, de ez hatalmas differencia, úgy érzem.

Viszont azóta is naponta jön, keres, már butaságokkal fenyegetőzik, hogy menjek vissza hozzá, házasodjunk össze, szüljek gyereket. Nagyon nehéz, mert szívesen együtt lennék vele, hiszen szeretem, de ezt nem akarom, ő viszont csak erről álmodozik.

Kitartok a döntésem mellett, de sokszor vagyok szomorú, mert nagyon fáj visszautasítani, és nem tudom mit csináljak, hogy végképp elfelejtsen. Nem akarom az álmait tönkretenni, de én nem fogom neki ezeket megadni sosem. Nincs értelme együtt lennünk, csak olyan nehéz az együttlétre nemet mondani. Mit mondjak neki, hogy ne keressen többé? Idővel akkor könnyebb lenne talán.

2013. jún. 11. 14:01
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
0%

Szuper! örülök, hogy kezdesz kilábalni, neked is további minden jót, és muszáj leírnom, hogy nagyonnnagyonnagyon remélem azért, hogy idővel meggondolod magad babaügyben, ha érzelmileg megerősödsz, és jön egy vki az életedbe aki az igazi lesz! :-))

Ez válaszoló még az elejéről..:)

2013. júl. 17. 14:19
 52/52 Sssaszem ***** válasza:
Füllentsél egyet neki, hogy meddő vagyok, vagy találj ki olyan kifogást, hogy eü okokból nem szülhetek vagy nem akarok egyszerűen szülni.
2019. júl. 5. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!