Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok gyereket?
(Volt) barátommal a gyerek kérdés miatt mentünk szét. Ő nagyon akar családot, én nem, úgyhogy elhagytam. Minden más jól működött egyébként, de ez hatalmas differencia, úgy érzem.
Viszont azóta is naponta jön, keres, már butaságokkal fenyegetőzik, hogy menjek vissza hozzá, házasodjunk össze, szüljek gyereket. Nagyon nehéz, mert szívesen együtt lennék vele, hiszen szeretem, de ezt nem akarom, ő viszont csak erről álmodozik.
Kitartok a döntésem mellett, de sokszor vagyok szomorú, mert nagyon fáj visszautasítani, és nem tudom mit csináljak, hogy végképp elfelejtsen. Nem akarom az álmait tönkretenni, de én nem fogom neki ezeket megadni sosem. Nincs értelme együtt lennünk, csak olyan nehéz az együttlétre nemet mondani. Mit mondjak neki, hogy ne keressen többé? Idővel akkor könnyebb lenne talán.
Még annyit, ezt neked szánom 21-es válaszoló, hogy ez rettenetes tud lenni, amit írsz. Mi az, hogy megszerezni valakit?
A nem az nem.
Én sosem keresem őt, gyakorlatilag bujkálok előle, nekem kell valószínűleg elköltözni, csak mert nem akarja elfogadni a döntésem. Nehéz döntés volt részemről is, és egyre inkább gyűlölöm érte, amit még mindig csinál, mert így nem tudok tovább lépni én sem. Szeretném, ha elmúlnának az érzéseim iránta, a szerelem és a bűntudat is.
21-es, te VAGY A BETEG. Még igazolást is találtál a saját teóriádra: "Aki kell, megszerezzük, mert szeretjük.. és ezt ti is tudjátok, csak féltek bevallani magatoknak, illetve túl éretlen még a lelketek egy magasabb fokú érzelmi intelligenciára." - süt belőled a nők iránti lenézés és az önfényezés, éretlen a lelkünk egy magasabb fokú érzelmi intelligenciára?? Mert nektek (kiknek, a beteg embereknek?) nincs olyan, hogy nem.. igen, a sérült, pszichopata karakterű férfiak nem szokták érteni a nemet, ellenben a nőket okolják érte.
28-as vagyok, akit le tipikus, eszetlen szingliztél, 30 éves vagyok és tökéletes boldogságban élek a barátom mellett már évek óta, aki képes volt olyan férfivá érni, ami neked kívánom, hogy sikerüljön és ne magadban álmodozz a nőkről (bár kizártnak tartom, hogy valaha összejön). Te osztod itt az észt nekünk? Éltél már nővel egyáltalán vagy csak álmodozni szoktál róla, hogy milyen lehet?
Hálistennek nekem is van már olyan férfi az életemben, aki komolyan veszi, amit modnok neki.
Nem vagyok már annyira fiatal, mint hiszed, de mindegy.
32, veled nem érdemes vitatkozni, mert egysíkú a gondolkodásod. Örülök, ha megtaláltad, az a te storyd. Én ritka ember vagyok, és ritka nők is illenek hozzám. Vagy talán túlzottan igényes. Két évente átlag 1 olyan nőre mondom, hogy őt el tudom képzelni, így nyilvánvaló, ha akad egy ilyen, azért küzd az ember, és jelen pillanatban nem egy ilyen, hanem pont az akadt, aki az igazi. Igen, éltem már kapcsolatban, és volt, hogy 2 nő mellett is ébredtem. Én már kiéltem magam, és nem vágyok erre megint, csak arra a nagyon ritka valakire, akibe most beleakadtam.
Kérdezőnek pedig, igen, a te helyzeted érthető... Ha én lennék a volt barátod, és szeretnélek, elfogadnám, hogy nem akarsz gyereket, és úgy lennék veled.
" Igen, éltem már kapcsolatban, és volt, hogy 2 nő mellett is ébredtem."
Hú, most aztán tényleg elmondhatod, hogy ismered a nőket. Mind. Minket is.
Még szerencse, hogy az igényszinted alapján nemigen fogsz beleakadni olyanba, aki hagyja az életét megkeseríteni.
Milyen az én fajtám?
Nem kérek az aranyéletből.
"Én ritka ember vagyok, és ritka nők is illenek hozzám."
Így van. Ritka hülye vagy némi elmebajjal kiegészítve. Pont ilyen nő illik hozzád.
Te komolyan egy álom világban élsz. Nehogy egyszer felébredj és "komoly, tapasztalt, igazi férfi" létedre magad alá csinálj a valóságtól, mert senkinek nem fogsz kelleni az őrültségeiddel.
A 2 nős ébredésre meg annyit reagálnék: remélem nem anyukád és a nagyid között ébredtél 6 évesen. Ha már szóba hoztad őket...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!