Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kidobatnátok vele? A páromnak sok plüss állat van a kocsijában meg a lakásában, de szerintem ez nem férfias. Nem akarja megérteni, hogy nekem ez kínos, mert én nem egy gyereket akarok magam mellett tudni, hanem egy férfit.
Mit tehetnék, hogy kidobja őket?
20/L
Semmit!
Neki ez tetszik, fogadd el így, vagy keress mást!
Te jó isten!
Komolyan ez a legnagyobb problémád h a pasid szereti ezeket a plüssöket és a meséket??
Ezt fogadd el, semmi nehéz nincs ebben amit nem lehetne elfogadni..
Ez legyíen a legnagyobb problémád a kapcsolatodban seküszöm!
És ha mindegyikhez egy emlék köti?
Én találtam egy macit az úton. elgázolta egy autó. Hazavittem, és kimostam a gépbe. Az elszakadt arcát összevarrtam. Azóta ott van az éjjeli szekrényemen, és Ő tartja a TV távirányítóját. Kedves kis maci. Most jó helyre került a kis árva. Ettől én nem vagyok férfi!
Neharagudj, meg de komolyan az a legnagyobb gondod, hogy plüssei vannak, meg szereti a meséket?!
Nem is értelek.. Nekem ugyanúgy vannak plüsseim amiktől nem szívesen válnék meg.. és igen, 18 éves fejjel ugyanúgy megnézem hétvégén a meséket, vagy odakapcsolok a disney chanelre. Közben pedig eszembe sem jut, hogy ez kínos lenne.
18/L voltam.
Mielőtt szó érné a ház elejét, a bátyám kedvenc meséje az oroszlánkirály és a mai napig ugyanúgy megnézi, mint 6 évesen..
(amúgymeg mutasd meg neki eme csodálatos kérdést és talán jut egy kis veszekedés is, ha annyira hiányzik.. )
hogy túlságosan is kedves, nem veszekszünk soha, már nem tekintek rá férfiként.
Áhhh szóval ő amolyan cukifiú...és nem egy határozott kiállású pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!