Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is kidobatnátok vele? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is kidobatnátok vele? A páromnak sok plüss állat van a kocsijában meg a lakásában, de szerintem ez nem férfias. Nem akarja megérteni, hogy nekem ez kínos, mert én nem egy gyereket akarok magam mellett tudni, hanem egy férfit.

Figyelt kérdés

Mit tehetnék, hogy kidobja őket?

20/L

2012. nov. 20. 17:04
1 2 3 4
 1/37 Vicuska87 ***** válasza:
100%

Semmit!

Neki ez tetszik, fogadd el így, vagy keress mást!

2012. nov. 20. 17:05
 2/37 A kérdező kommentje:
Ugyan ez van a mesefilmekkel is.
 3/37 anonim ***** válasza:
86%
Amikor megismerted akkor nem voltak neki ilyen cuccai? Vagy akkor még nem férfit akartál? :)
 4/37 A kérdező kommentje:
Szeretem őt, de nem akarom elfogadni, mert egy igazi férfi ilyeneket nem tart magánál.
2012. nov. 20. 17:06
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Te jó isten!

Komolyan ez a legnagyobb problémád h a pasid szereti ezeket a plüssöket és a meséket??

Ezt fogadd el, semmi nehéz nincs ebben amit nem lehetne elfogadni..

Ez legyíen a legnagyobb problémád a kapcsolatodban seküszöm!

2012. nov. 20. 17:07
 6/37 A kérdező kommentje:
Nem csak ez a probléma. Amit még nem írtam le, hogy túlságosan is kedves, nem veszekszünk soha, már nem tekintek rá férfiként.
2012. nov. 20. 17:09
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

És ha mindegyikhez egy emlék köti?

Én találtam egy macit az úton. elgázolta egy autó. Hazavittem, és kimostam a gépbe. Az elszakadt arcát összevarrtam. Azóta ott van az éjjeli szekrényemen, és Ő tartja a TV távirányítóját. Kedves kis maci. Most jó helyre került a kis árva. Ettől én nem vagyok férfi!

2012. nov. 20. 17:10
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj, meg de komolyan az a legnagyobb gondod, hogy plüssei vannak, meg szereti a meséket?!

Nem is értelek.. Nekem ugyanúgy vannak plüsseim amiktől nem szívesen válnék meg.. és igen, 18 éves fejjel ugyanúgy megnézem hétvégén a meséket, vagy odakapcsolok a disney chanelre. Közben pedig eszembe sem jut, hogy ez kínos lenne.

18/L voltam.

Mielőtt szó érné a ház elejét, a bátyám kedvenc meséje az oroszlánkirály és a mai napig ugyanúgy megnézi, mint 6 évesen..

(amúgymeg mutasd meg neki eme csodálatos kérdést és talán jut egy kis veszekedés is, ha annyira hiányzik.. )

2012. nov. 20. 17:12
 9/37 anonim ***** válasza:
7%

hogy túlságosan is kedves, nem veszekszünk soha, már nem tekintek rá férfiként.

Áhhh szóval ő amolyan cukifiú...és nem egy határozott kiállású pasi...

2012. nov. 20. 17:12
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy az a problémád, hogy nem veszekszetek?
2012. nov. 20. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!