Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kidobatnátok vele? A páromnak sok plüss állat van a kocsijában meg a lakásában, de szerintem ez nem férfias. Nem akarja megérteni, hogy nekem ez kínos, mert én nem egy gyereket akarok magam mellett tudni, hanem egy férfit.
Figyelt kérdés
Mit tehetnék, hogy kidobja őket?
20/L
2012. nov. 20. 17:04
11/37 A kérdező kommentje:
Igen, lehet mondani cuki fiúnak, de azért határozott is. De én nem vagyok vevő ezekre a nyálas, gyerekes dolgokra. Eztmég nem tudtam róla a kapcsolatunk elején, nem mutatta ki, de szinte minden percben ölelne meg puszilgatna. Én ezt nem szeretem, ezért akarom őt megváltoztatni.
2012. nov. 20. 17:16
12/37 A kérdező kommentje:
Helyre lehetne őt hozni, de nem tudom hogyan.
2012. nov. 20. 17:18
13/37 anonim válasza:
Nos, akkor nyilván nem ő a neked való pasi, ennyi. Majd boldogok lesztek mással.
14/37 anonim válasza:
"Helyre lehetne őt hozni, de nem tudom hogyan."
Nem. Ugyanis nincs elromolva. Ennyi erővel azt is lehetne, hogy te szeresd meg plüssöket és a kedvességet. A szerelemhez hozzá tartozik, hogy a másikat elfogadjuk a hibáival együtt és úgy szeretjük.
15/37 anonim válasza:
Háhh!
Itt a válasz:
"Nos, akkor nyilván nem ő a neked való pasi, ennyi. Majd boldogok lesztek mással."
16/37 anonim válasza:
De amúgy neked a rosszfiúk kellenek
17/37 anonim válasza:
Remélem ez kamu kérdés...
Az ilyen libák nem érdemelnek normális férfit, undorító vagy.
18/37 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, és nem vagok liba! A normális férfi pedig az akihez én bújhatok és nem ő hozzám. Számomra ez elfogadhatatlan
2012. nov. 20. 17:23
20/37 anonim válasza:
Szakíts vele, nálad sokkal jobbat érdemel! LIBA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!