Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is kidobatnátok vele? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is kidobatnátok vele? A páromnak sok plüss állat van a kocsijában meg a lakásában, de szerintem ez nem férfias. Nem akarja megérteni, hogy nekem ez kínos, mert én nem egy gyereket akarok magam mellett tudni, hanem egy férfit.

Figyelt kérdés

Mit tehetnék, hogy kidobja őket?

20/L

2012. nov. 20. 17:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
szegény :(
2012. nov. 22. 18:19
 32/37 Hanariko ***** válasza:
én se értem mi a probléma... ha nem tekintesz rá férfiként, sőt be vallod, hogy meg akarod változtatni illetve "helyrehozni" akkor miért vagy vele? Miért nem keresel egy olyat, aki neked megfelel? Annak nem kéne bajlódnod a megváltoztatásával, és a mostani párod is találhatna maga mellé plüssimádó, rajzfilmnézős lányt. Ennyi...
2012. nov. 22. 18:29
 33/37 Hanariko ***** válasza:
jah és a tényleges kérdésre válaszolva: én nem dobatnám ki vel a plüsseit, mert én is szeretem a plüssöket, de ha nem szeretném, akkor se akarnám hogy ezt tegye, mert attól ő még szeretheti őket.
2012. nov. 22. 18:32
 34/37 anonim ***** válasza:
73%

"Nem kamu kérdés, és nem vagok liba! A normális férfi pedig az akihez én bújhatok és nem ő hozzám. Számomra ez elfogadhatatlan"

Ja hogy baj ha kimutatja az érzéseit?

Amugy meg arra van a szád hogy megbeszéld vele.De lehet hogy te vagy neki az elsö kapcsolata és ilyenkor még lehet hogy a férfiak/fiuk nagy része igy viselkedik.(szerintem lehet hogy én is ezt tenném ha lett volna barátnőm,nagyon meg tudnám becsülni)

2012. nov. 28. 19:11
 35/37 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem te hülye vagy, minden normális férfi gyerek is. Nekem is vannak gumikacsáim majdnem 30 évesen, és lesznek is. Te még fiatal vagy, hogy ezt megértsd. De majd jól felpofoz egy férfi, hiszen neked férfi kell, akiben nincs lélek, és majd a gyerekeddel sem tud majd foglalkozni, mert nem ért a gumikacsák nyelvén.
2013. jún. 12. 12:46
 36/37 anonim ***** válasza:

"Nem kamu kérdés, és nem vagok liba! A normális férfi pedig az akihez én bújhatok és nem ő hozzám. Számomra ez elfogadhatatlan"

NÖVESSZ GERINCET!

Minek vagy vele, ha nem tartod férfinak?!

2013. jún. 12. 16:06
 37/37 anonim ***** válasza:
Én egy új "válaszoló" vagyok. Végig olvastam a történteket, és kíváncsi lennék a fejleményekre ha szabad kiváncsiskodni. :)
2013. szept. 2. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!