Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is kidobatnátok vele? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is kidobatnátok vele? A páromnak sok plüss állat van a kocsijában meg a lakásában, de szerintem ez nem férfias. Nem akarja megérteni, hogy nekem ez kínos, mert én nem egy gyereket akarok magam mellett tudni, hanem egy férfit.

Figyelt kérdés

Mit tehetnék, hogy kidobja őket?

20/L

2012. nov. 20. 17:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Azt mondod, hogy ez számodra elfogadhatatlan. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a párod túl alacsony, és te ezzel nem tudsz együttélni. Egyszerű a képlet, szakíts és keress olyat, aki számodra megfelelő férfi. Nem is értem a kérdésed motívációját.
2012. nov. 20. 17:27
 22/37 anonim ***** válasza:
77%
Az ember egy játékos lény. nem szabad kiölni belőle ezt a tulajdonságát. Nagyon jó lesz a gyerekeinek, ha nem egy morc apukájuk lesz. Ha neked ez zavaró és egy gladiátor típusú emberre vágyol, keress mást. Hidd el nem fogod megváltoztatni. Ha meg is próbálod, egy megkeseredett embered lesz, ami sem neked, sem neki nem jó.
2012. nov. 20. 17:30
 23/37 anonim ***** válasza:
73%

Ha az én plüssnyulamhoz nyúlsz én azonnal eltöröm a kezed!!

Akkor meg a pokol tüzén fogsz elégni, ha az Oroszlánkirály DVDmnek egyáltalán a közelébe mész!

(egy átlagos pasi gondolatai)

Amúgy meg, ha normális volnál örülnöd kéne.. de úgy tűnik neked valami 2,5 méter magas idióta pankrátor kéne, aki az utca közepén erőszakol meg minden nap..

L-I-B-A

Gágágágá

2012. nov. 20. 17:45
 24/37 anonim ***** válasza:
90%

Én részben egyetértek a kérdezővel, ha nem is abban, hogy nem férfias de nincs már szüksége rá sztem. Én pl a régi játékaimat elvittem az egyik beteg gyerekekkel foglalkozó otthonnak, ott úgy is több hasznát veszik...

Mesét mondjuk még mondjuk van, hogy énis nézek :D

24F

2012. nov. 20. 17:53
 25/37 anonim ***** válasza:
67%

Te normális vagy???? Szerintem csomó lány mindenét odaadná egy ilyen kedves, gyereklelkű srácért, te meg itt rinyálsz?? Más bajod nincs, csak ez? Komolyan nem értelek.

Meg ő bújik hozzád, úristen... szörnyű bűn, hogy van lelke.

2012. nov. 20. 17:55
 26/37 anonim válasza:
80%

Figyelj csak... megoldom én a problémád, adok egy puskát, fordítsd magad felé és húzd meg a ravaszt. Probléma likvidálva. :D Ilyen pasi kell?

Egyébként meg "túlságosan is kedves, nem veszekszünk soha" jujj de rossz neked! Komolyan mondom, annyira irigyellek hogy ilyen "problémáid" vannak, nem cserélünk? Bár jobban belegondolva nem... nem szeretnék a pontos megtestesítője lenni annak a női sztereotípiának, amit most pont te testesítesz meg. Mert lefogadom, ha ennek a srácnak a pontos ellenkezőjével jönnél össze, aki nem puszilgatna, nem lenne ilyen "gyerekes" , akkor pont azért vágnád ki a hisztit, mert "jajj mért nem törődsz velem? csak annyit kérek, hogy figyelj rám egy picit! ez egy kapcsolat! miért nem lehet egy kapcsolathoz illő cuki dolgokat csinálni?"

Mondom, pontos mása vagy annak a nőnek, aki követelőzik, folyton akar valamit a másiktől, de még ő maga se tudja, hogy mit és TERMÉSZETÉBŐL ADÓDÓAN semmi nem jó neki. Gratulálok.

Ja igen, a kérdésedre pedig már megadták többen is a választ: Valószínűleg nem vagytok egymásnak valóak. Engedd el, hadd élvezze az életét, mielőtt még te magad tennél kárt benne.

2012. nov. 20. 18:09
 27/37 anonim ***** válasza:
29%

A plüssállatok tényleg elég furcsák egy fiúnál. Semmiképp se férfias, az se, hogy nyal-fal állandóan, meg ölelget.

Ti egyáltalán nem illetek össze, ezt jobban tennétek, ha nem erőltetnétek.

Megváltoztatni senkit se lehet. Ráerőszakolhatod az akaratodat, már, ha olyan gyenge, de hosszútávon ez nem működik. Ő ilyen, el kell fogadni.

Mondjuk én is néha megnézek egy hupikék törpikéket, mert én ilyen normális meséken nőttem fel, de sose tudtak izgatni a plüssök.

28F

2012. nov. 20. 18:40
 28/37 anonim ***** válasza:
8%

Papucs.

Neked férfi kell.

2012. nov. 20. 20:14
 29/37 anonim ***** válasza:
73%
Én a pasi helyében téged hajítanálak ki, nem a plüssöket. Mert én meg egy nőt akarok magam mellett tudni, nem egy hárpiát, aki ki akarja velem dobatni a személyes cuccaimat. De komolyan, egyeseknek van bőr a pofáján.
2012. nov. 20. 20:59
 30/37 anonim ***** válasza:
68%
Az a probléma, hogy nem Ő nem igazi férfi, hanem te nem vagy igazi nő.
2012. nov. 22. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!