15 éves lány hagyható egyedól 10 napra?
Ha a lovinak van tábora inkább írassátok be bentlakásosba, mert akkor tuti enni is fog :D
Valaki ismerőst, rokont is megkérhettek, hogy néha nézzen rá vagy jelentkezzen le nála napi 2-3 alkalommal telefonon.
Meg ti tudjátok mennyire önálló a lenyázó, szóval tud-e magára főzni, mosni. Esetleg főzhettek előre is neki és mehet a fagyasztóba, így tud meleg kaját is enni, de a legbiztosabb a lovastábor lenne.
Oké hogy szereti a lovakat de családi nyaralás az családi nyaralás, fontossági sorrendet kellene a lányodnak is kialakítani. Gondolom lovagolni máskor is járhat, nem lehet gond az a 10 nap kihagyás.
Biztos hogy nem hagynék egyedül egy 15 éves kislányt, főleg nem 10 napra ebben a mai világban.
Ne haragudj, de a te lányod se normális, ha inkább otthon marad egy külföldi nyaralás helyett.
Otthon lehet hagyni, ha egyébként megbízható.
Ennyi idősen én is inkább egy hetet otthon voltam egyedül, mikor a szüleim elmentek a vállalati üdülőbe, és nem volt valami jó az előző két évi nyaralás számomra.
A bulit se érdemes tiltani, csak beszéljétek meg a kereteket. Pl. nálam minden este más barátnő aludt (nem kell kiakadni, lány vagyok és hetero), és elmentem strandra, csavarogni, stb.
Semmi bajom nem lett.
Telefonon tudjátok tartani a kapcsolatot.
Csak szerintem nem komplett, ha egy mindennapi tevékenységet választ egy külföldi nyaralás helyett. :(
Látom aki támogatja hogy otthon maradjon az fel lett pontozva aki meg azt írta hogy nem azt meg jól lepontozták.
De 15 évesen még kiskorú, másrészt már nem az a régi vállalati üdülős világ van, mikor az embereket 5000 Forintért meg ölik az utcán fényes nappal. 10 nap alatt bárki kifigyelheti a házat. Nem néztek híradót , hogy mi folyik mostanában?
Meg amúgy ne hogy már egy ló miatt maradjon itthon a családi nyaralásból, mikor egész évben járhat a lovardába. Rossz a kislány értékrendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!