Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdjek el élni? Bővebben lent

Kezdjek el élni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

elvégeztem az egyetemet, és találtam egy munkahelyet egy éve. igaz szerényen keresek, de még otthon élek a szüleimmel.

nem jövök be a lányoknak, így barátnőm sem lehet (ezt most nem picsogásból írom, olvasd végig!), ezért úgy gondoltam egymagam nem költöznék külön. itthon van a kutyám, van saját szobám.

eddig valamiért mégis gyűjtöttem a pénzt. kezd megfogalmazódni bennem a kérdés: minek gyűjtögetem a pénzt? hiszen családot nem fogok tudni alapítani, tehát úgymond nincs mire gyűjtenem.

viszont akkor többet áldoznék a hobbimra gyűjtés helyett. sajnos eléggé eszi a pénzt ez az elfoglaltság, de legalább meglátszódik rajtam és ez örömet okoz, ha más nem is tud.

2013. jún. 2. 15:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koncertekre nem szívesen járok. De köszönöm a tanácsokat!
2013. jún. 2. 18:35
 12/13 anonim válasza:
Azért nem jössz be a lányoknak ,mert te ezt már előre eldöntötted!
2013. jún. 4. 01:03
 13/13 A kérdező kommentje:
:) ezt a kifogást még nem hallottam. de ötletes!
2013. jún. 4. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!