Elterveztem, hogy elköltözök Hollandiába. Dolgozni/élni. Szeretnék tanácsokat kérni, hogy mit intézzek el mielőtt kiköltöznék, hogy kezdjek munkátkeresni?
Eloszor is, itt is valsag van...
Masodszor: NT2 - 2-es vizsga megszerzese utan lehetsz allampolgar, es felsofoku nyelvizsganak felel meg, es vagy 3 evig kell birtokolnod egy holland ingatlant. Igy lehetsz kettos allampolgar. Ha a magyart nem szamit, ha elveszited, nagyon egyszeru, hozza kell menni egy holland uri emberhez, el kell venni egy holgyet (nem tudom, te no vagy vagy ferfi, de a meleg hazassag is engedelyezett, szoval kinek a pap kinek a papne)
Munkat keresni otthonrol nehez, mert vagy iszonyu magas vegzettseg meg 4 nyelv kell hozza, vagy nagyon alja gane munkat lehet talalni.
De, mint mondtam, itt is valsag van, es nagyon-nagyon nehez munkat talalni. Beszelsz peldaul hollandul? Mert anelkul az eselyeid majdnem a nullaval egyenloek.
Szep dolog ez a koltozzunk ki, es majd lesz valami, de gondolkodjunk elobb egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!