Miert ilyen ellensegesek? ( bovebben. )
A velemenyetek szerint a magyarorszagiak tobbsege miert olyan ellenseges a hataron tuli magyarokkal?En erdelyi diaklany vagyok,nemsokara kezdem az egyetemet Magyarorszagon,de rettegek,hogy oszinte legyek.Sok ismerosom van,aki Magyarorszagra ment es csak rossz tapasztalatai vannak.Miert kell minket leromanozni,mikor ugyanolyan magyar oseink vannak,mint az ottaniakanak?Egyszeruen csak voltunk olyan pechesek,hogy hataron kivulre szulettunk.En megertem,hogy az innen kimeno civilizalatlan romakat( tisztelet a kivetelnek) nem fogadjak be(de oket itt sem latjak jo szemmem),de a magyar a magyart miert nem fogadja be?Ha egy francia,olasz,amerikai stb, barki Magyarorszagra koltozik rogton befogadjak,mondvan,hogy egy kulfoldi az o orszagukat valasztotta es a magyart,aki akarata ellenere a hataron tulra szuletett miert nem fogadjatok be?Arrol,hogy hova szulettunk senki nem tehet,de arrol,hogy hol szeretne leelni az eletet igen,en magyar vagyok,ott szeretnek ezentul elni...de,mint mar irtam nagyon tartok az eloiteletektol....
Velemenyeket kernek,hogy ez miert van igy...elnezest szeretnek kerni a kivetelektol,de azert valljuk be oszinten most sokan le fognak hurrogni,hogy ez ilyen formaba nem igaz,de,ha szemelyeen oda kerulne,hogy egy hataron tuli magyarral kell egyutt dolgozzon vagy stb. ,akkor dolne el valojaban milyen...ezert kerlek oszinten irjatok...
kicsit hosszu lett,de nagyon foglalkoztat ez a tema..koszonom annak,aki elolvasta:)
Egyrészt már elmondták, a népszavazás következménye, a szavazás után kicsit megutáltok egymást, kölcsönösen, de igazából szerintem az igazság a válaszolónál van (aki felhozta).
A második: Több kérdés is volt már ezen az oldalon is, mikor erdélyieket kérdeztek arról, mit szólnának a visszacsatoláshoz. Határozottan állították, hogy utálják a magyarokat, ami nálunk folyik (mert ezt kintről, kurv@ra megérthetik), és most Románia jobb, vagy ők független Erdélyt szeretnének. Persze, ha érdek(ek) füzi ide, akkor nagy magyar így meg úgy. Nem csak a jóban kellene kitartani a magyarok mellett hanem a rosszban is. Még-hogy független Erdélyt..., ez csak egy kis szánalmas álom marad, mert Erdély külső segítség nélkül sose lesz független Románia miatt.
Persze, hiba lenne téged ezek miatt elítélni, csak felhoztam miért utálhatnak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!