Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvertem a húgomat, erre a...

Megvertem a húgomat, erre a mostoha apám nekem állt és mindenfélét mondott meg felpofozott. Miért nem neveli meg inkább a saját gyerekét? 18/F

Figyelt kérdés
Csak anyámról vagyunk testvérek. 12 évesen úgy akar viselkedni mint egy 20 éves, nagyképű, flegma és egy idegesítő kis idióta. Kisebb korában még normális volt, szerettem meg minden de már nem mert szinte elviselhetetlen az egész napos kényeskedése. Semmit nem képes megcsinálni magának elegem van belőle. Ma is csinálta a hülyeségét és most telt be a pohár és kicsit megvertem. Nem lett semmi baja de ez már régóta ráfért én még mindig azt mondom, elkezdett árulkodni és a mostoha apám meg nekem állt, hogy mit képzelek magamról, hogy lányokat verek. Nem verek lányokat amúgy de tudja ő is nagyon jól hogy hogy viselkedik az ártatlan pici lánya. Szégyen, ilyen lányom lenne letagadnám. Anyám nem tud róla de már volt hogy elbeszélgettek vele szóval akkor nem értem mi baja van.
2013. máj. 29. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
88%

Valószínű, hogy ha akarna se tudna változtatni.

Ha jobban megnézed, azt láthatod, hogy nincsen semmi önbecsülése, utálja magát, az önértékelése nulla.

Azt gyanítom, hogy a legtöbb gond innen kezdődik.

Provokál, mert ha lebasszák akkor legalább figyelmet, visszacsatolást kap. Mindenen megsértődik, meg akarja mutatni a frankót, mert a hierarchia legalján érzi magát.

Nem szokott hazudgálni? Túlozni? Olyan történeteket kitalálni amelyben áldozatnak állítja be magát, hogy mások szimpátiáját elnyerje?

- egy gyerek még, így arról, hogy ez lett belőle a szülei tehetnek.

Az amit leírtál - a mostohaapád felpofozott - ezt csak alátámasztja. Abban a családban Neked kell felnőttnek lenned. Vagy csak menj el onnan minél előbb, mindenkinek a saját felelőssége az élete és kész.

2013. nov. 9. 23:59
 62/70 anonim ***** válasza:
Egyébként ekkor merül fel a kérdés merül fel, hogy ha pl. egy nyelvvizsga vagy egy jogosítvány megszerzéséhez vizsgát kell tenni akkor miért van az, hogy gyereket bárki nevelhet?
2013. nov. 10. 00:01
 63/70 anonim ***** válasza:
51%

Aki leb.szta a srácot,az inkább élje bele magát a helyzetébe és gondolkozzon el,mielőtt kinyitja a pofáját -.-" Majd ha átélitek amit ő,majd azután ugassatok ;)idióták. Jól tetted,hogy megverted!!! :)))

18/L

2014. jan. 6. 21:36
 64/70 anonim ***** válasza:
94%

Ne kísérgesd te sehová, se iskolába, se templomba, se kocsmába. Menjen egyedül. Szüleidnek mondd meg, hogy szégyellnéd, ha veled látnák a kis kávéslányt. Majd csak észbe kapnak, ha így face to face kapják az infót.

62/N

2014. ápr. 7. 23:25
 65/70 anonim válasza:
35%

Nekem is van hugom, es sosem emelnek kezet ra max ordibalunk egymassal. Te szanalmas vagy. megutsz 18 eves barom letedre egy 12 eves kislanyt. Ebbol latszik hogy nem ertesz semmihez, ha valami nem alakul jol agyonvered a 12 eves hugod. Es a kerdesednek semmi ertelme nem volt, sajnaltati akarod magad es azt hogy az emberek neked adjanak igazat. Nezz magadra. 18 eves. Szanalom

17/F

2015. márc. 3. 13:50
 66/70 anonim válasza:
31%
"Tuti nem szuz". Komolyan mondom ennel gyerekesebb nem is lehetnel. 18 evesen nincs jobb dolgod mint az altalad felepitett kis gondolataidat ide kirakd, hogy bemocskold a 12 eves hugod, hogy a partodat fogja mindenki.
2015. márc. 3. 13:54
 67/70 anonim ***** válasza:
41%

Én is 12 éves lány vagyok (és tudom hogy van egy pár idegesítő személyiség a korosztályomban) van egy bátyám 17 éves. Mégis ha idegesítem nem ver meg. Szeritem nem normális ha ezekér az indokokér megverted úgy hogy ráadásul kissebb nálad és lány. És a mostohaapádnak igaza van. Én a helyedben örülnék hogy nem rakott ki az utcára a mostohaapád. Es azt sem nagyon értem hogy akár mennyire utálod miért beszélsz róla úgy mintha egy idegen állatról beszélnél. Akár tetszik akár nem a húgod.

Alapból nem értem hogy miért kérdezted ezt így meg "miért nem neveli meg inkább a saját gyerekét". Nem tudom milyen válszokra számítottál ,hogy majd mindenki melléd all és jól kibeszéljük a húgod vagy mi??

Na mindeggy szánalmas vagy.

2016. aug. 22. 14:25
 68/70 anonim ***** válasza:
28%

magatehetetlen parasz1 egy kislánnyal keménykedik mert nincs semmi más az életedben

a haverok elött legyél kemény legény

2016. aug. 22. 20:50
 69/70 anonim válasza:
23%
Faxomat tanuljon meg a gyerek viselkedni! Aztan az apja ne csodalkozzon .hogy mar 15 evesen viszket a pixxaja a rybanc lanyanak.
2017. jan. 14. 14:18
 70/70 anonim válasza:
52%
Verd pofán a mostoha fatert is.. jó kék-zöldre. Megérdemli a fa**fej. Nevelje meg a kis ku**át!
2017. febr. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!