Megvertem a húgomat, erre a mostoha apám nekem állt és mindenfélét mondott meg felpofozott. Miért nem neveli meg inkább a saját gyerekét? 18/F
Akrámilyen idegesítő, nem lett volna szabad megüssed. Ő még geyrek, és a legrosszabb korban van. Majd kinövő. Engem is megütött egyszer a bátyám, mikor 15 körül voltam, és még most is azt mondom, hogy nem érdemeltem meg. ELtelt azóta 10 év és most se jó a kapcsolatunk, nagyon rányomta az eset a bélyegét az egészre.
Nem a te dolgod megnevelni, hagydd rá, mert így cska te jössz ki szarul az egészből.
Ülj le a szülőkel és mond el nekik hogy ezentúl nem viszed az iskolába nem vigyázol rá. A szobádba ne menjen be mert műveletlen stb.
Meg lehet beszélni rendesen is. Mond meg nekik, hogy neveljék ők a gyereket ne te.
Első vagyok egyébként.
Kommunikáció.
Mit értesz azon, hogy megeszi a kaját? Nincs mit ennetek? Nem főz eleget anyád?
Ha az én lányomat bántanád, olyat rád vernék, hogy beledagadnál a mentőbe;)
Am meg, szólj anyucinak-apucinak, hogy regulázzák meg a kis taknyost!;) igazat is adok neked meg nemis!!
Ha idegesítő a húgod,nem foglalkozz vele,kerüld a társaságát!
Nincs külön szobád,vagy valami?
Anyád nem szól rá?
A pofont megérdemelted,mi az hogy megversz egy 12 éves lányt?
Jaja, most mindenki nagyon okos, lovagias stb.
Nem életek együtt még ilyen gyerekkel. Na az ám az igazi szopás. Amúgy ha nem verted véresre, egy két nyakleves belefér. A nevelőfater meg neked senkid. Én őt is szájbaverném.
20,46ossal egyetértek.
Valakinek meg kell nevelni, ha már a szülei nem teszik! Aztán majd ha jön ide, hogy 14évesen terhes, akkor meg majd az lesz a lemez, hogy hol vannak a szülei...
Kérdező, én kitálalnék a nevelőfaternak, hogy miket is pletykálnak az ő kicsi lányáról. Ha az apjától nem "fél", akkor gáz van. Meg kell neki mondani, hogy otthon-suli-otthon útvonalon lehet közlekedni, akár fuvarozni,várni a kapuban, hogy minél égőbb legyen és visszavegyen magából. Ha most nem fognak rajta erősen, nem csak pletykából lesz felukur.vája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!