Megvertem a húgomat, erre a mostoha apám nekem állt és mindenfélét mondott meg felpofozott. Miért nem neveli meg inkább a saját gyerekét? 18/F
Egyébként meg nők ellen én igenis alkalmaznék erőszakot, de csak ha olyan helyzet áll elő, hogy muszáj.
Pl. meg kell védenem magam, mert mondjuk késsel hadonásznak, vagy egy hozzám közelállót kell megvédenem.
Kicsit sem fog érdekelni, hogy milyen sérüléseket okozok, ha ártani akar valakinek, aki értékes a számomra (mint például én), nem fogom hagyni.
Persze ha van rá lehetőség akkor inkább elmegyek onnan és kész, mert amint írtam mindeféle erőszakkal a börtönt kockáztatja az ember. Még akkor is, ha jogos az önvédelem, azt majd be kell bizonyítani és nem számíthatok rá, hogy 100% nekem fognak igazat adni.
De egy 12 éves kislány ellen nincsen szükség erőszakra.
Semmilyen esetben sem. Hogy lehetne?
Hát gondolom csak akkor kapott figyelmet, amikor valami baja volt, vagy károkat okozott.
Szerintem az irányításhoz elég a következetesség, hogy hiteles legyen, nem kell az erőszak.
Ha az apróbb dolgok is mindig úgy vannak ahogy mondod, akkor sosem jutunk el oda, hogy nem vesz komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!