Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvertem a húgomat, erre a...

Megvertem a húgomat, erre a mostoha apám nekem állt és mindenfélét mondott meg felpofozott. Miért nem neveli meg inkább a saját gyerekét? 18/F

Figyelt kérdés
Csak anyámról vagyunk testvérek. 12 évesen úgy akar viselkedni mint egy 20 éves, nagyképű, flegma és egy idegesítő kis idióta. Kisebb korában még normális volt, szerettem meg minden de már nem mert szinte elviselhetetlen az egész napos kényeskedése. Semmit nem képes megcsinálni magának elegem van belőle. Ma is csinálta a hülyeségét és most telt be a pohár és kicsit megvertem. Nem lett semmi baja de ez már régóta ráfért én még mindig azt mondom, elkezdett árulkodni és a mostoha apám meg nekem állt, hogy mit képzelek magamról, hogy lányokat verek. Nem verek lányokat amúgy de tudja ő is nagyon jól hogy hogy viselkedik az ártatlan pici lánya. Szégyen, ilyen lányom lenne letagadnám. Anyám nem tud róla de már volt hogy elbeszélgettek vele szóval akkor nem értem mi baja van.
2013. máj. 29. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
40%

Egyébként meg nők ellen én igenis alkalmaznék erőszakot, de csak ha olyan helyzet áll elő, hogy muszáj.

Pl. meg kell védenem magam, mert mondjuk késsel hadonásznak, vagy egy hozzám közelállót kell megvédenem.

Kicsit sem fog érdekelni, hogy milyen sérüléseket okozok, ha ártani akar valakinek, aki értékes a számomra (mint például én), nem fogom hagyni.

Persze ha van rá lehetőség akkor inkább elmegyek onnan és kész, mert amint írtam mindeféle erőszakkal a börtönt kockáztatja az ember. Még akkor is, ha jogos az önvédelem, azt majd be kell bizonyítani és nem számíthatok rá, hogy 100% nekem fognak igazat adni.

De egy 12 éves kislány ellen nincsen szükség erőszakra.

Semmilyen esetben sem. Hogy lehetne?

2013. jún. 9. 19:01
 52/70 anonim ***** válasza:
65%
Én pontosan tudom, milyen az, amikor hónapokig, évekig el kell viselned egy ilyen személyt, és szerintem nincs itt egy nagypofájú válaszoló sem, aki igazából nem tette volna ugyanezt. Szerintem a mostohaapád is tisztában van vele igazából, hogy jogosan verted meg egy kicsit, de mégiscsak a lánya... :/
2013. jún. 18. 19:00
 53/70 anonim ***** válasza:
17%
Azt nem lehetett volna csinálni, hogy mondjuk bevezeted egy üres szobába és megmondod neki, hogy ha kihisztizte magát akkor jöjjön ki?
2013. jún. 18. 23:16
 54/70 anonim ***** válasza:
93%
Egy idő nem, nem lehet ilyesmit megcsinálni. Az idegesítő kislány nem teszi, amit mondasz neki, nem hatja meg semmi, provokál.
2013. jún. 20. 20:24
 55/70 anonim ***** válasza:
35%

Hát gondolom csak akkor kapott figyelmet, amikor valami baja volt, vagy károkat okozott.

Szerintem az irányításhoz elég a következetesség, hogy hiteles legyen, nem kell az erőszak.

Ha az apróbb dolgok is mindig úgy vannak ahogy mondod, akkor sosem jutunk el oda, hogy nem vesz komolyan.

2013. jún. 20. 23:56
 56/70 anonim ***** válasza:
48%
Jól tetted hogy megverted,de máskor inkább ne tedd,szólj a szüleidnek. ;)))
2013. aug. 2. 14:39
 57/70 anonim válasza:
74%
Húzzatok a Pic.sába az erőszak nem old meg semmit Szövegetekkel igen is ha értetlen és tiszteletlen egy Fiatalabb Hozzá Többnyire Idősebb emberrel megérdemli a Több nagyobb Pofont. Idősebb embereknél Még a jókora verésel is móresre lehet tanitani. Nem kell mindig a Pszihológiai Részét Attól csak agyfas.zt kap az ember Többnyire már azt kapott az emberiség ezért Ilyen Inteligens. :) Jól tetted Majd legközelebb meg gondolja mit csinál. De ha még az Apjának állt feljebb Akkor Biztos hogy nagyon Jó nevelő.....
2013. aug. 29. 12:21
 58/70 anonim ***** válasza:
63%
Na változott màr a helyzet?
2013. nov. 4. 15:03
 59/70 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem változott semmi de már nem is érdekel. Egy kis kuva, ezeket hallom vissza az ismerőseimtől. Már lemondtam róla, egyszer csak rájön de akkor már késő lesz.
2013. nov. 7. 18:20
 60/70 anonim ***** válasza:
56%
Vidd el pszichológushoz!
2013. nov. 7. 21:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!