Megvertem a húgomat, erre a mostoha apám nekem állt és mindenfélét mondott meg felpofozott. Miért nem neveli meg inkább a saját gyerekét? 18/F
A Szószparkból idézek:
"Ha a mostohád bszogat, harapófogót a rühes tökeire oszt kész"
Idióta mostohafater ellen nemigen van jobb recept.
Még is mit értesz az alatt, hogy megverted? Megtépted a haját, megrángattad, felpofoztad vagy mi?
Miért verted meg? Mi az, hogy királylány? Arról, hogy suliba kell őt vinned, nem ő tehet. Gondolom a szüleid mondják, hogy vidd el. Amikor te egyedül mentél, még más világ volt, te fiú vagy, ő meg kislány. Ha messze lenne a suli, én se engedném egyedül.
Szüleidnek panaszkodj, ha gondod van vele, ha elvered, azzal csak magadat kevered bajba.
Szerintem mindenkivel előfordulhat, hogyha feszegetik a hattárait, eljár a keze. Gondolom nem agyonverted, csak meglegyintetted.
Amúgy szard le a kis tyúkot, mondd meg a szülőknek, hogy NEM VAGY HAJLANDÓ felelősséget vállalni érte, mert kimaradt a nevelés, és ezt nem a te dolgod bepótolni. Én nem foglalkoznék vele. És ne hagyd magad idegesíteni. Sok kis csaj ordenárén visszaél.
Teljesen egyetértek a kérdezővel, nem akarom kifejteni, miért, szinte itt is ugyanez a szituáció. Aki nincs, vagy nem volt ilyen helyzetben, az tényleg ne ítélkezzen, nem tudja, hogy milyen így élni. Mondjuk az én kezem sosem járt még el, és nem is tervezem, de nagyon ráférne néha a hugicára.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!