34 éves nő milyen eséllyel talált párt?
Sosem volt komoly kapcsolatom, a szüleimmel élek, elég csúnya vagyok. Nehezen ismerkedem, elég csípős a nyelvem, nem tehetek róla, de nagyon nehezen felelnek meg nekem az emberek.
Szeretnék gyereket, szerintetek találhatok még olyan párra, aki nekem is megfelelő?
Nem akarj gyereket, mert valószínűleg nem a te lelki alkatodnak való az anyaság.
A legnagyobb baj a "szüleimmel élek" dolgoban van. Minden más megoldható, de a 34 éves lány, aki nem vált le a szüleiről még fizikalilag sem, az gáz.
Nézd meg Kosztolányi Dezső Pacsirta c. művét. Sokat segíthet.
Én Kosztolányit nem nézek elsősörban, hanem olvasok.
Milyen alapon feltételezed 20 sorból, amit írtam, hogy rossz anya lennék??? Biztos, hogy én vagyok a deffektes?!
Nem, nem te vagy a defektes! Csak ezen az oldalon korulbelul 35 ember hulye, csak te vagy az okos!
Ahogy az Elet is teged igazol...
Hú, micsoda metamorfózis, az eddigi kedves segítők, hirtelen átkokat szóró boszikká váltak.:)))
Van macskám.
Nem árulok zsákbamacskát, ne lepődjön meg senki, reggel ki ébred mellette.
A belső csúnyaságról inkább az tudna beszélni, aki mások magányos halálát vetíti előre, de nem haragszom, mert ezek úgyis visszaszállnak. Mindig. Halálunk pillanatáról semmilyen fogalmunk nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!