34 éves nő milyen eséllyel talált párt?
Sosem volt komoly kapcsolatom, a szüleimmel élek, elég csúnya vagyok. Nehezen ismerkedem, elég csípős a nyelvem, nem tehetek róla, de nagyon nehezen felelnek meg nekem az emberek.
Szeretnék gyereket, szerintetek találhatok még olyan párra, aki nekem is megfelelő?
Akit érdekel és aki kérdezte privátban:
Ma este leveleztem le, jövőhéten startolok Mallorcára október végéig, egy bárnak leszek a manager assistant-je. Lehet így is. A szorításokat köszönöm.
Tudom, úgy könnyebb...
(Most intézem a repjegyet)
Jajj, nem intézel Te semmit, csak ülsz a GY.I.K. előtt...
VÉGE!
A gép előtt ülök, te, így több milliárd oldal előtt is, köztük van a gyakori is, igen.
Jövőhét csütörtökön már képet csatolok, ahogy integetek onnan, ide.:)))
A szorítóknak elküldöm a blog címét, amit az utazásról készítek (mint mindig).
Neked vége, nekem most kezdődik!:)
Ide megyek, Palma de Mallorca, 5 hónap, hurráááá!
Nem megyek senkihez, dolgozni megyek. Ez nem érdekes. A kérdést pont mélypontomban írtam ki, amikor nem érkezett semmi válasz a két körös jelentkezésemre, két hét késéssel sem. De tessék, szerencsét hoztatok, mert a szapulások után, szinte egyből megkaptam az igenlő visszajelzést!:)))
Utolsó: Köszönöm!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!