34 éves nő milyen eséllyel talált párt?
Sosem volt komoly kapcsolatom, a szüleimmel élek, elég csúnya vagyok. Nehezen ismerkedem, elég csípős a nyelvem, nem tehetek róla, de nagyon nehezen felelnek meg nekem az emberek.
Szeretnék gyereket, szerintetek találhatok még olyan párra, aki nekem is megfelelő?
te kikérted magadnak, h megítéljenek pár olyan sor után, amit írtál magadról, de egyetlen kommentem elég, h mindent tudj arról, h engem miben mi motivál, hogyan élem az életem, és az adottságaimmal is tisztában vagy. legalábbis célozgatsz.
hol itt az egyenlő mérce? vagy csak adni szereted a pofonokat, kapni nem? amúgy nem jó hasonlat, mert én nem is gyaláztalak.
lehet, h szebb vagy nálam, csak ez engem nem foglalkoztat, téged meg igen :). amúgy alábecsülni a külsődet uolyan értékelési zavar, mint túlértékelni azt.
Tévedésben vagy. Nem tudok rólad semmit, így nem is hivatkozhattam a motivációdra, ha erről írtam bármilyen konkrétumot, meglepődnék.
Azt sem írtam, hogy hozzád képest, hogyan nézek ki (hiszen nem tudhatom), én csak a csúnya relatív értékét próbáltam megvilágítani, erre szolgált a mondatban szereplő talán szócska.
"Értem én, hogy miért kommentelsz és miért így, ezért nem zavar." - ezzel azt mondod, tudod, miért épp azt írom, amit, azaz tudod, mi motivál engem amikor neked válaszolok...
persze, írhatnánk azt h soha v nehezen. csak hát mi sem vagyunk tökéletesek, ahogy te sem. nézd ezt el nekünk, ahogy magadnak is. te sem változol, de a mi válaszainkat korlátoznád. jó, h nem szabod mmeg, mire térhetünk ki benne és mire nem. főleg, egy ilyen fórumon. te fordultál hozzánk, senki se kényszerített, h megkérdezz minket :)
Szerinted, mire utal az általad idézett mondatom?
Feltettem egy kérdést. Kaptam válaszokat, tanácsokat, átkokat, prognózisokat, csúfondáros megjegyzéseket. Nem reagáltam le, nem kértem ki, nem szabtam (nem is szabhatnám) meg, meddig terjedhet a folyam.
Egyet tettem. Megköszöntem egy normális válaszolónak a reakcióját.
Erre kaptam a sallert, hogy miért neki köszönöm, hiszen már más is írt ilyet. Ez nem igaz. Erre hívtam fel trilógikus kommentemben a figyelmet.
Kicsit furcsán gondolkodsz.
"34 éves nő milyen eséllyel talált párt?"
Nagy eséllyel.
Te? Első randik még lesznek, talán valaki elmegy a második randira, de hosszútávon nem hiszem hogy találsz párt.
Okok: nagy elvárások, éles nyelv, idegesítő természet.
Ez magyarázza, hogy itt kell megkérdezned, és hogy eddig sem sikerült találni hosszútávon párt.
Kielégítő volt a válaszom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!