34 éves nő milyen eséllyel talált párt?
Sosem volt komoly kapcsolatom, a szüleimmel élek, elég csúnya vagyok. Nehezen ismerkedem, elég csípős a nyelvem, nem tehetek róla, de nagyon nehezen felelnek meg nekem az emberek.
Szeretnék gyereket, szerintetek találhatok még olyan párra, aki nekem is megfelelő?
47.
azért írta, h fennakadjunk rajta, ezáltal legyen még valami, amivel tovább lehet szőni a beszélgetést. a kérdező azt akarja, h folyamatosan reagáljunk, mert egy kis figyelmet szeretne kicsikarni így vasárnap este és csak tőlünk tudja megkapni
Nem akarok tőletek figyelmet, ha pedig nem akartok adni, akkor ne válaszoljatok. Nem ülök mellettetek kényszerítő eszközzel.
Sajnálom, hogy ilyen hihetetlen a személyiségem, de hátha valakinek pont ez tetszik.
Hátha még valaki a természetességet és a mindenféle sallangoktól mentes lányokat keresi.
#45 -33-tól veszélyeztetett -nem munkaügyi szempontból orvosi szempontból
*
kamu néni! jó eséllyel találsz egy spanyol torreádort (lehet, hogy 50 évesen de kit érdekel, legfeljebb marslakóid lesznek (50 felett már nem a lányok gyakoriak)
nyugodj meg már- elvetted az értékes időnket- segíteni akart mindenki, de te csak csípősnyelvűsködtél
Jól van, azt hiszel, amit akarsz, de biztos van olyan, aki hasonlít rám.
Sejtem, hogy segíteni akartatok, de nem sikerült túl jól. Lehet, hogy változnom kellene mert sok bennem az érzelem, csak kevesen érdemlik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!