Az anyám azt hiszi hogy drogos vagyok, pedig nem, hogyan bizonyíthatnám be hogy nem?
Nem drogoztam soha, nem használtam soha semmit, az anyám mindig is azt mondta hogy drogozok, pedig nem volt erre oka.Ma látta a tv-ben hogy felnitisztítóval meg valami dzsinával drogoznak, és egyből mondta nekem hogy én is ilyet használok a barátaimmal, pedig ez nagyon nem így van, el szoktam menni bulizni de sem én sem a barátaim nem drogozunk.
19f
Nekem ez a tanács tetszik a legjobban : "19 éves vagy, mondd neki: szakadjál már le rólam muter, ne röhögtesd ki magad. Ha újra és újra előhozza, nevess rajta. Lazíts! Aztán majd elunja, és abbahagyja..."
Hasonló helyzetben voltam én is,csak rólam anyukám azt hitte a nevelőapám szeretője vagyok.Képzelheted.Hiába mondtuk mindketten,csak mondta a magáét,már a rokonoknak is.Rettenetes volt!
Végül kiderült,hogy nagyon beteg volt.Nem tudom mennyire befolyásolta ezt a betegsége.11 éve temettük el,agydaganata volt.
Remélem a te anyud csak szimplán aggódós típus!
Szerintem se győzködd,ha valóban nem használsz semmit.Egyszerűen felesleges azt bizonygatnod,hogy tiszta vagy,amikor valóban tiszta vagy.Remélem érted. :)
puszi
Köszönöm,rendes vagy.
Nem akartalak megijeszteni!
Ezzel nem azt akartam mondani,hogy a te anyud beteg,csak azt,hogy ez is egy lehetőség.
Próbálj megértőbb lenni vele,biztos nagyon idegesítő-én tudom-,de csak aggódik!
Idővel abba fogja hagyni a drogos témát és talál mást amivel nyúzhat, de te próbálj türelmes lenni!
Én már bánom,hogy nem voltam anyuhoz kicsivel türelmesebb...
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!