Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám azt hiszi hogy...

Az anyám azt hiszi hogy drogos vagyok, pedig nem, hogyan bizonyíthatnám be hogy nem?

Figyelt kérdés

Nem drogoztam soha, nem használtam soha semmit, az anyám mindig is azt mondta hogy drogozok, pedig nem volt erre oka.Ma látta a tv-ben hogy felnitisztítóval meg valami dzsinával drogoznak, és egyből mondta nekem hogy én is ilyet használok a barátaimmal, pedig ez nagyon nem így van, el szoktam menni bulizni de sem én sem a barátaim nem drogozunk.

19f

2009. okt. 4. 19:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Mire alapozza ezt a gyanút? Elképesztő, hogy ezzel vádol, ha te teljesen tiszta vagy és eszedbe nem jut a droghoz folyamodni. Nehogy éppen ezzel hajszoljon bele a kipróbálásba. Mondd ezt el neki. Miféle szülői /anyai/ szeretet ez édesanyádnál? Határolódj el ettől a feltevéstől és kérd ki magadnak határozottan és megcáfolhatatlanul. Beszélj erről édesapáddal is, hátha vele többre mész.
2009. okt. 4. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak úgy a fejébe vette, jó fantáziálást neki.
2009. okt. 4. 20:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Alaptalanul vádol, semmi alapja, maximum az hogy sovány vagyok, fura elképzelés az hogy aki sovány az drogozik:D
2009. okt. 4. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Mondd meg neki, hogy ellenőrzésképpen naponta akár ötvenszer is megnézheti a pupilláidat. Azok ugyanis a drog hatására erősen kitágulnak. Akkor talán megnyugszik.
2009. okt. 4. 20:49
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
19 éves vagy, mondd neki: szakadjál már le rólam muter, ne röhögtesd ki magad. Ha újra és újra előhozza, nevess rajta. Lazíts! Aztán majd elunja, és abbahagyja...
2009. okt. 4. 20:58
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Csináltass drogtesztet. Ha azután sem tágít, akkor szegény pszichiátriai eset (mondjuk valószínűleg amúgy is). Nem kell foglalkozni a szövegével, minél előbb önállósítsd magad, mielőtt a szülői hatások leépítik az agyadat.
2009. okt. 5. 00:48
 17/20 anonim válasza:
68%
Hát elég szomorú hogy nem hisz neked anyukád, mert ő az édesanyád és melletted kéne álljon. Ő nevelt fel, ami azt jelenti tudnia kéne mikor mondasz igazat és ha nem tudja akkor nem figyelt rád eléggé. Én azt mondom próbáld meg hogy együtt elmentek orvoshoz ha ennyire zavar, hogy megnyugodjon, de ha reménytelen akkor ne bizonygasd majd meunja egyszer. Minél inkább bizonygatod annál inkább nem hiszi el. De azért nem akarom bántani, de nekem nagyon rossz lenne ha ennyire semmibe venné anyám a szavaimat. És főleg hogy nem bízna bennem. Hát remélem sikerül megoldanod, saját magad miatt, mert elég rossz érzés. Hasonlóban voltam, de az is borzalmas volt. aztán feladtam, hogy bizonygassak,és egyszer csak elmaradtak a vádak. Sok sikert!!! És fel a fejjel! :)
2009. okt. 5. 08:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem ez a tanács tetszik a legjobban : "19 éves vagy, mondd neki: szakadjál már le rólam muter, ne röhögtesd ki magad. Ha újra és újra előhozza, nevess rajta. Lazíts! Aztán majd elunja, és abbahagyja..."

Hasonló helyzetben voltam én is,csak rólam anyukám azt hitte a nevelőapám szeretője vagyok.Képzelheted.Hiába mondtuk mindketten,csak mondta a magáét,már a rokonoknak is.Rettenetes volt!

Végül kiderült,hogy nagyon beteg volt.Nem tudom mennyire befolyásolta ezt a betegsége.11 éve temettük el,agydaganata volt.

Remélem a te anyud csak szimplán aggódós típus!

Szerintem se győzködd,ha valóban nem használsz semmit.Egyszerűen felesleges azt bizonygatnod,hogy tiszta vagy,amikor valóban tiszta vagy.Remélem érted. :)

puszi

2009. okt. 5. 13:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, na most megijesztettél ezzel az agydaganattal:S Remélem anyukámnak nincs hasonló baja.Köszi a válaszokat, utolsónak pedig részvétem:(
2009. okt. 5. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm,rendes vagy.

Nem akartalak megijeszteni!

Ezzel nem azt akartam mondani,hogy a te anyud beteg,csak azt,hogy ez is egy lehetőség.

Próbálj megértőbb lenni vele,biztos nagyon idegesítő-én tudom-,de csak aggódik!

Idővel abba fogja hagyni a drogos témát és talál mást amivel nyúzhat, de te próbálj türelmes lenni!

Én már bánom,hogy nem voltam anyuhoz kicsivel türelmesebb...

Minden jót neked!

2009. okt. 6. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!