Az anyám azt hiszi hogy drogos vagyok, pedig nem, hogyan bizonyíthatnám be hogy nem?
Nem drogoztam soha, nem használtam soha semmit, az anyám mindig is azt mondta hogy drogozok, pedig nem volt erre oka.Ma látta a tv-ben hogy felnitisztítóval meg valami dzsinával drogoznak, és egyből mondta nekem hogy én is ilyet használok a barátaimmal, pedig ez nagyon nem így van, el szoktam menni bulizni de sem én sem a barátaim nem drogozunk.
19f
Sajnos tapasztalat, de sehogy. Rólam is azt hitték gimis koromban, sőt amikor az anyám haragudott rám, mert a férjemmel nem szakítottam (mikor még együtt jártunk) ezt hintette a családba. És persze mindegyik balfék elhitte. Középvezető beosztásban lévő, 3. diplomámat nyűvő vagyok... Ezek után látsz esélyt, hogy meggyőzöd?
A legjobb ha nem foglalkozol vele.
Fel a fejjel járd a saját utad :)
Ez most volt a tv-ben !!!xd
unatkoztál????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!