Tartósan beteg gyerek, nagy családosok?
Neked sem magyarkázkodok...
Csak idézek a saját mondókából:
"vagy van 3 gyereke és nem dolgozik, "szegény" közben milliós családi házban lakik..."
"A nagy családosoknál sem a szegényebb rétegre gondoltam, hanem a válallkozókra és a papír szerint minimálbérből élőkre."
Tehát mint korábban írtam akinek nem inge nem veszi magára...
Ezeket írod:
"vagy van 3 gyereke és nem dolgozik, "szegény" közben milliós családi házban lakik..."
"A nagy családosoknál sem a szegényebb rétegre gondoltam, hanem a válallkozókra és a papír szerint minimálbérből élőkre."
Mi van velük? Mi a bajod velük? A nagycsaládosnak alanyi jogon JÁR, ami jár. Nem csal, nem trükközik érte, csinált 3 gyeeket oszt annyi. Ha irigyled tőle a 3 gyereket, hát csinálj te is , szabad, nem tilos.
Én magamra veszem, ha nem haragszol. Van 3 gyerekem, nem dolgozom (gyed), milliós házban lakok (adózott, legális fizetésünkből építettük, munkavállalók vagyunk mindketten). Aztán akkor most mi a szösz bajod van velem? Az, hogy van 3 gyerekem??? Mert engem szólítottál meg a kérdéseddel. Bár azóta egyfolytában próbálod magyarázni, hogy ... mit is?
Már írtam neked egyszer, hogy az, hogy valaki vállakozó és minimálbér után adózik, annak vajon mi köze a gyerekei számához??? Elmagyaráznád??? Mert 1 vagy 2 gyerekkel is mehetsz segélyért, ha minimálbéres vállakozó vagy. Sőt, példát isírtam rá, a szomszédomat, akinek speciel 2 gyereke van.
Úgyhogy továbbra se értem, mi bajod a nagycsaládosokkal, bár már századszor próbállak megérteni. Magyarázd tovább, légyzsíves. Szeretném.
"Kedves" utolsó!
Nem magyarázkodok, mert ilyen körben nem érdemes....
Ezek szerint - amiket írtál - rád is illenek ezek a dolgok. :P Fáj az igazság? :P
:DDDDD
Na pontosan ezt vártam...
Azért a műveltség és a kultúra kijött belőled, ennyit érnek a válaszaid is!
Három gyereknél többet már ne szülj, mert több támogatást úgy sem kapsz!
Ti olyan jó fejek vagytok, titeket mindenki szeret, ti mindent tudtok! Ti ítéltek el engem? Nézzetek magatokba! Minimális műveltség is hiányzik belőletek! Ez minősít titeket....
Fáj az igazság egyeseknek? Fájjon!
Pár napja már csak röhögve olvasom el a kommenteket, igaza volt egy korábbi hozzászólónak....
Vannak kényes és vitatott témák ez az volt. Na pá!!!
Kommented: Ezek szerint - amiket írtál - rád is illenek ezek a dolgok. :P Fáj az igazság? :P
Én vagyok, akinek címezted, de nem én reagáltam rá eddig, hát most megteszem:
Nem tudom, milyen igazság kellene, hogy fájjon nekem.
Ha az kellene fájjon nekem, hogy nagycsaládos vagyok (van 3 szép gyerekem), nem dolgozom (mert gyed-en vagyok) és milliós házban lakom (mert jól keresünk mindketten a párommal, középvezetőként, annyi diplomával, hogy valószínűleg el se tudsz odáig számolni), akkor jelzem, hogy ez NEM fáj nekem, st, NAGYON JÓ ÉRZÉS.
Az továbbra sem derült ki, hogy mi is a bajod a nagycsaládosokkal, azon kívül, hogy kapnak a gyerekeik féláron ebédet és ingyen tankönyvet KÖLCSÖNBE.
Úgyhogy ha az a problémád, hogy ezt kapjuk, hát hurrá, fájjon neked. De már javasoltam egyszer, hogy te is szülj 3 gyereket, ez ugyanis nem tilos. És máris megoldódik a problémád.
(Egyébként onnan sejtheted, hogy ki reagál a kommentedre, hogy megnézed mellette a %-okat és ha azonos azzal, akivel eddig beszélgettél, akkor valószínűleg ugyanaz a személy reagált. Ha nem azonos, akkor más reagált. Tudod, itt többen is vagyunk...)
Szóval nekem más még mindig nem jött le a beírásaidból, mint hogy utálod a nagycsaládodokat, és mocsok dolog, hogy kapnak támogatást, te meg nem kapsz segélyt, amire nem is vagy rászorulva (hiszen ezért nem kaptad meg...).
A megoldást megírtuk, hogy te is ebbe a kivételezett körbe kerülhess és se lopni, se csalni nem kell hozzá, úgyhogy hajrá.
Az meg egy undorító dolog, hogy a nagycsaládosokat próbálod összemosni egy kérdében azokkal, akik pénzért papíron megveszik a gyerekük betegségét annak érdekében, hogy emelt családit kapjanak. A kettőnek ugyanis semmi köze egymáshoz, te pedig ezeket próbálod összemosni. Úgyhogy ennyit rólad.
Én is röhögök egyébként, csak én azon, hogy "nem vagyok irigy rájuk", közben süt belőled az irigység. Engem ez jó érzéssel tölt el.
Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!