Tartósan beteg gyerek, nagy családosok?
Az utolsó válaszolónak: köszi! Végre valaki aki megértette, hogy a csalókat bántom és nem aki tényleg rászorúlt vagy beteg.
Közvetlen közelemben 3 "beteg" gyerek van. Mind a három gyerek jól táplált. Az egyik asztmás, de sport iskolába jár, a másik ekcémás, de az anyja turkálóból öltözteti. Ellentmondásosak a dolgok. A szülők ténylegesen megmondták, hogy fizetnek a dokinak, és tök jól járnak. Emelt családi pótlék addig amíg a doki aláírja, hogy jogosultak rá + kedvezmények + napi 8 órában dolgoznak mellette. Legálisan csináják és még kérkednek is vele.
Hát a vérnyomásom elég magas most biztosan. Végigolvastam az összes válasz és kommentet és akkor is ki vagyok akadva.
Miért mindig azokat kell piszkálni akik mindent megtesznek hogy a lehető legjobbat adhassák a gyermekeiknek, vagy azokat akik be mernek vállalni több gyereket. Nem azért teszik hogy kapjanak több pénzt hanem, mert egyszerűen szeretik a gyerekeket és ha többen vannak az csodás. Nekem kettő van de szeretnék harmadikat, nem a pénz miatt. Az hogy te egyedül neveled a tiédet még nem jogosít fel hogy másokról ítélkezz, valamit te is biztosan rosszul csináltál ha egy fillért sem kapsz gyerektartást.
Nyilván van olyan aki aláírassa a dokival a pénzért a papírt, hogy több legyen neki, de ez a jóval kevesebb. Ismerek olyat is aki állandó gyógyszereket szed beteg és mégsem kap semmit.
Azt hiszed mi akiknek beteg a gyermekünk nem adnánk meg minden pénzt hogy egészséges lehessen. Sokan nem ezt választottuk hanem a sor hozta és nem sok a za pénz ha belegondolsz hogy mennyit kell orvoshoz vinni őket és mennyibe kerülnek a gyógyszerek és akkor még egy esetleges műtétről nem is beszéltünk. Szerintem nézz magadba gondold át amit írtál és kérj bocsánatot az összes anyukától, szülőtől akinek most a lelkébe gázoltál.
Még valami, ne felejts el lefekvéskor minden este hálát adni Istennek hogy neked egészséges gyermeked született és reméld, hogy sosem éled át milyen egy beteg gyermeket nevelni és nap mint nap azon aggódni, hogy vajon sikerül-e a lányod szívműtétje.
További szép napot.
"Kedves" utolsó!
Nem reagálok, mert ha elolvastad a korábbi kommenteket már leírtam amit akartam, akkor értelmezd! Utána szövegelj, hogy én milyen vagyok.... Régi mondás, de igaz: Akinek nem inge nem veszi magára! Gondolkozz el ezen!!!
Ja! És értelmezd is, amit olvasol... :DDDDD
Kedves kérdező! Az eredeti kérdésedet olvasd el te is és értelmezd! Aztán rájössz, hogy mit írtál... Talán...
Senkit nem érdekel az utólagos kommentekben a magyarázkodásod, hogy te csak arra gondoltál, aki, de aki nem, arra nem gondoltál... Te általánosítottál és azt MINDENKI magára veheti és veszi is, mint látod. Ennyi.
Hagyom őket a francba, magukból indulnak ki....
De ha tényleg értelmeznék amiket írtam, akkor már az első mondatomban írtam:
"Először is nem vagyok irigy rájuk. Nem akarom azokat bántani akiknek tényleg beteg a gyerekük. "
Tehát: ki mentegetőzik és ki támad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!