Hogyan számoltok el a pénzzel egymásnak?
Mond meg neki, hogy jövő hónaptól te mész gyed-re ő meg mehet dolgozni ha nem tetszik.
A gyed úgyis több mint az ő gyes-e. Menjen dolgozón ő is 120. ezerért te kapsz 70. ezer gyed-et plusz családi aztán több pénz marad.
Ha most nem mosod ki a fogát az asszonynak alaposan, akkor később már nem fogod tudni. Nálunk én elkövettem ugyanezt a hibát, ő munkanélküli lett, egyedül én kerestem, a számlája mínuszban volt, mindent én fizettem. Aztán 10 hónap után el tudott helyezkedni, de valahogy azóta is elfelejt beszállni a családi kasszába rendesen, úgy van vele, hogy ha az én fizetésemből ki tudjuk fizetni a csekkeket, kaját, akkor a többi az már az ő zsebpénze. Néha azért beszáll, de nem jellemző. Inkább rendelget magának AVON-t, meg tudja Isten miket, melltartót a netről (Bonprix), vesz könyvet, stb. az én számlámon meg nem gyűlik a pénz, inkább csak fogy.
Na szóval ne legyél akkora nyúl mint én, egyenesbe kell tenni Őnagyságát, de most azonnal és piszkosul. Az sem baj, ha sír-rí, sőt, legalább megjegyzi. Legközelebb ha megjegyzést tesz, újra, és így tovább, amíg meg nem jegyzi, hogy amíg te hordod haza a betevő javát, és nem iszod/gépezed/füstölöd el, addig kb. kuss és mély levegő van.
Egy papucsférj
"Azért kevés a jövedelme, mert a gyereketeket neveli, cseszd meg..."
Nem azért kevés mert szülés előtt nem dolgozót és inkább szült segélyre minthogy elment volna dolgozni.
5: nálunk meg az volt, hogy a gyerekek előtt én kerestem, és sajnáltatta magát, hogy szinte minimálbért kap, az kell neki ruhákra, erre, arra, biciklialkatrészre.
GYED-re mentem, az is több volt, mint a fizetése, amit szintén magára költött.
Amikor visszamentem dolgozni, dettó....
Ja,és emellett még azért is meg kellett küzdeni, hogy legalább a szemetet kivigye, de szerinte a háztartás, gyereknevelés az női munka....
Az olyan emberek minek vállalnak gyereket, akik nem akarják tudomásul venni, hogy ez azzal jár, hogy átmenetileg a feleség kevesebbet keres, a kiadások megnőnek???
Maradjatok agglegények, bulizzátok el és ennyi.
Honnan tudod, mennyit dolgozott????
Én 12 évet dolgoztam, terhes lettem, megszűnt a munkahelyem, 6 nappal futottam ki a 42 napból, ami alatt ha szülök, jár a tgyás. GYest kapok. Ítélkezz, idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!