Más is megsértődne, vagy csak én értettem nagyon félre?
barátrom holnap megy egy éjszakai sulis sporteseményre, ami ugye szombat hajnalban ér véget. Azt hittem szombaton találkozunk, de mondta hogy mi lenne ha vasárnap jönne át, és akkor persze itt is aludna, mert szombaton álmos lesz meg büdös, és nem akar úgy ideállítani, plusz hálózsákostúl stb, meg mire hazaér lesz dél, de akkor aznap KO lesz... inkább kialudná magát otthon d.u.
ezt totál félreértettem, hogy biztos rámunt, nem akar velem lenni ez csak kifogás stb.
Ő meg kiakadt hogy ezt csak bebeszélem magamnak, és csupán tényleg annyi van, hogy mivel ez az esemény holnap d.u.18:00 szombat reggel 6:00ig tart szerinte kb 2órát fog aludni, és a suliba zuhanyozni se fog, és így nem akar beállítani, mert ha kómásan jönne át akkor az lenne a bajom (ami igaz)
De totál beparáztam, hogy nem szeret, és nem is akar már velem lenni, nem is hiányzom neki stb.
én reagáltam túl, normális hogy inkább pihenne, vagy ezen más is kiakadna,?
Nem elég, hogy féltékeny vagy, hogy csajok is lesznek az sporteseményen, de még ezt is csinálod.
Fejezd be de sürgősen, mert ezt nagyon hamar meg lehet unni.
Teljesen normális hozzáállás ez a részéről főleg ha tudja, hogy ha kómásan megy át az a bajod. És ezt te még alá is írod.
Szóval ha átmegy, de fáradt az a baj. Ha nem megy át mert kipiheni magát előbb, akkor az a baj.
Mit vársz?? Este 10kor nyomja be a szunyát, hogy másnap frissen menjen hozzád?
Öntsd nyakon magad egy pohár hideg vízzel, higgadj le, nézz magadba, döntsd el, hogy nem leszel féltékeny és nem csinálod a fesztivált, mert semmi okod rá és szeresd őt csak úgy ahogy van.
Ha nem így teszel, akkor 1 éven belül már nem lesz a barátod..
ahj lányok...fel kéne nőni végre...komolyan...az ilyen dolgokkal pont az ellentétét éritek el, mint amit szeretnétek...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!