Őszintén, szoktatok hazudni a férjeteknek/párotoknak?
nem.
szándékosan nem, de volt rá példa, hogy állítottam, hogy nem úgy van, meg nem én tettem el, aztán amikor eszembe jutott, akkor természetesen bocsánatot kértem....
a hazugság látszik rajtam
Nem szoktam hazudni neki, bármiről is legyen szó mindent elmondunk egymásnak. Tudom jól ha hazudnék rosszul esne neki, és fordítva is. Egy egészséges kapcsolatban nincsenek ilyenek!!
Ha meglepire készülünk akkor persze azt nem mondjuk el, de nem is feltűnően csináljuk.
Meglepetésre készülésnél is előfordulhat, hogy hazudni kell.. Pl. hova mész drágám? Ó csak elugrok a hivatalba. Közben mást intéz.. Szóval hazudni akkor is lehet.
Filmekben vázolnak fel olyan szituációt, hogy az egyik meglepire készül, csak elég rosszul csinálja, közben meg a párja már azon gyanakszik, hogy biztos megcsal..ilyen az életben is előfordulhat.
Egyébként hazudni nem szoktam, legfeljebb nem beszélek egy két dologról. Ha rákérdezne valószínű elmondanám, egyébként pedig nem.
Nem.
A szüleimre és a családomra nagyon jellemző a hazudozás, még az egyértelműt is letagadnák, jellemtelenek. Így gyűlölöm a hazugság minden formáját; megfogadtam, az én kapcsolatomban ilyen nem lesz soha. Minket az őszinteség és a bizalom jellemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!