Ti nem utáljátok az olyan embereket, akikkel nem lehet vitatkozni?
és miből szűröd le őket?
igen, elvárom, hogy a kettő darab mondatomat hallgassák végig. nemtudom, nálatok ez hogy megy, nálunk ezt csinálják az emberek. és nem is baj, ha beleszól valaki, hanem ha nem hallgat végig (még egyszer mondom a 2 mondatomat!!)
ma 17:20
ha nem szereted az olyan embereket,akikkel nem lehet vitatkozni,akkor gondolom magadat se kedveled
egyfolytában játszod a sértődött kislányt....gondolom akkor is durcizol ha valakinek épp nincs hangulata hozzád....
hát nem tudom kik álltak le egyből szidni :)
de amúgy nyugodtan, ha ez nektek örömet okoz, én csak sajnálni tudlak titeket, hogy ilyenekkel töltitek az időtöket, hogy egy olyan kérdéshez, amit alapból hülyeségnek találtok kommentelgettek, és ez okoz örömet :) csak gratulálni tudok :)
hát ne is haragudj meg, de minden szidásotokra válaszoltam, megcáfoltam, és mivel erre már nem tudtok mit szólni, jön a sértegetés, ami ugyebár tudjuk mit jelent.
sértegetés.....?
én elmondtam egy előző válaszomban,hogy sok olyan ember van,aki nem veszi észre,hogy mikor kéne csendben maradnia,mikor például ideges vagyok,összevesztem a testvéremmel,stb
de mégis honnan veszed, hogy olyankor beszéltem hozzá? ott voltál?
tessék, sértegetés:
szegény,súlyos problémáid lehetnek.....
idegesítő egy emberke lehetsz.....
szerintem akkor nem velük van baj,már bocs :)
te rá akarod erőltetni az embereket,hogy úgy hallgassanak téged mint egy prédikátort,
egyfolytában játszod a sértődött kislányt
ezek mik ha nem azok? ilyeneket max személyes ismeretség alapján lehetne állítani, nem pedig 3 sor után. de persze, nektek ez megy így is.
de az milyen mikor ő beszél fél órát, végighallgatom, teljesen végig és mikor elmondanám az én véleményemet, egy mondat után befogja a fülét? ha annyira nem érdekelné, mondaná azt, hogy nem érdekel, pedig az is elég nagy bunkóságlenne, hiszen én végighallgattam az ő véleményét, de még mindig jobb lenne. és ez nem az, hogy ő csinál valamit és én odamegyek pofázni hozzá, hanem ez valami amiben nem értünk egyet de ő képtelen meghallgatni engem.
jajj, micsoda barokk körmondatokat írok már.
+ ha nem akartál volna rosszindulatú lenni ezt is írhattad volna: Nem lehet, hogy nem érdekli amit mondasz, azért fogja be a fülét? de nem neked jönni kellett a súlyos problémákkal..
jaj, most látom az nem is te voltál.
mikor te írtad azt, arra azt írtam, hogy nem értitek a kérdést, mire te azt írtad, hogy idegesítő vagyok. gyorsan ítélsz, látom.
akkor direkt azért csinálja,hogy idegesítsen......
mennyi idős vagy
ha engem valaki direkt idegesít,vagy befogja a fülét miközben beszélek hozzá 2 lehetősége van
1 elküldöm a büdös francba,lecarom
2 ugyanezt csinálom vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!