Ti nem utáljátok az olyan embereket, akikkel nem lehet vitatkozni?
na most megint mit kell oltogatni, úgy hogy semmit se ismersz a háttérről?
akkoriban ő volt a legjobb barátom.
ja és én nem vagyok kíváncsi rád :)
"és akkor nem hagyja, hogy végigmondjam"
engem azzal lehet az őrületbe kergetni,ha valaki nem veszi észre,hogy nem vagyok kíváncsi a mondandójára,beszél beszél tovább megállás nélkül....
jajj, de nem értitek a kérdést :(
nem fél óráig beszélek, csak elmondom az én érvemet, ami 2 mondat. és ráadásul pontosan ez volt a a csaj, aki képes volt megállás nélkül 4 órát beszélni...
ma 17:07
nem azért de elolvastam a 72-es válaszát,ebben mi volt kötekedés??
A stílusod alapján én se lennék kíváncsi a mondandódra,idegesítő egy emberke lehetsz.....
köszi #13-as :)meg tudlak érteni :D
de nem is a nyugalom a baj, hanem hogy szó szerint nem hallgatnak végig :D én amúgy egy nagyon nyugodt ember vagyok, szinte az egyetlen aki nem veszekszik senkivel, de ilyenkor elborul az agyam, és legszívesebben leüvölteném őket :D
"de ilyenkor elborul az agyam, és legszívesebben leüvölteném őket :D"
szerintem akkor nem velük van baj,már bocs :)
már miért nem?
nem üvöltöm le őket, csak legszívesebben azt tenném.
de igazából látom, hogy ti is elköteleztétek magatokat ellenem, úgyhogy mondhatok én bármit, nem fog titeket érdekelni :)
"ilyenkor elborul az agyam, és legszívesebben leüvölteném őket :D"
én inkább azt szűrném le ebből,hogy te rá akarod erőltetni az embereket,hogy úgy hallgassanak téged mint egy prédikátort,csendben,és ők csak akkor szóljanak,ha befejezted......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!