Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gaz ha en buszke vagyok a...

Az gaz ha en buszke vagyok a cigany szarmazasomra?

Figyelt kérdés

A mamam felig cigany allitolag...de nem 100% mert nem tartom veluk a kapcsolatot.

Azt mondjak del amerikaias vonasaim vannak inkabb.

Sokan szegyellnek de en felvallalom.Van bennem.mindenfele mas ver is.Torok is Osztrak is...lehet ezert..Ez jo vagy rossz dolog?

17/L

2013. máj. 18. 10:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
59%

34: én írtam azt, hogy nem ez volt az egyetlen ok, de igenis számított. És nem csak az, hogy mi van most, hanem hogy mi lesz itt pár év múlva, mert nem az érettségizett, dolgozó és normálisan élő cigány pár vállal 8 gyereket a nagy semmire, akiknek gyerekeit akkor látni az iskolában, ha mennek a védelmi pénzt beszedni vagy balhézni.

Ahol vidéken a szüleim éltek és korábban virágos kiskertek voltak, most lepukkant putrisor, kosz és szemét van. Egyre nagyobb a lepusztult terület, közben egyre kevesebb embernek kell eltartani egy követelőző, munkára nem fogható réteget, akiknek még egy gyártósort se lehet odavinni, mert nem szokták meg, hogy rendszeresen, pontosan bejárjanak valahová és a munkaidőt munkával töltsék.

Lehet mutogatni meg villogni azzal, hogy bezzeg én is ismerek cigányt és de jó ember, ha közben a gyerekeidet nem hagyják tanulni az iskolában, nem jöhetnek haza egyedül, kíséret nélkül különben kirabolnák őket, stb.

2013. máj. 18. 13:51
 32/49 anonim ***** válasza:
62%
35: Pontosan! És akkor a felnőttek adják fel a munkahelyüket, a gyerekek az iskolát, a barátaikat, az ott élő családtagokat! Szóval ugyanott vagyunk, csak határon belül. A magyar menekül.
2013. máj. 18. 13:54
 33/49 anonim ***** válasza:
69%

Bocsi az Offért, de én azóta nem szívlelem őket, amióta két cigány gyerek majdnem megölte az öcsémet! Tettem is ki ezzel kapcsolatban már kérdést. Rá akarták a tesómat venni, hogy menjen el nekik lopni, de ő nem tett eleget a kérésüknek.

Elcsalták a gyereket magukhoz, s arra kényszerítették, hogy tegye a fejét a tőkére. S nem sokkal a feje mellett csaptak le a baltával! Csak mert nem lopott nekik!

S tudjátok mi a büntetés? Pénzbírságot kaptak a szülők!

Az egyik pluszba meg akart az iskola WC-be egy lányt erőszakolni!

Na ezek után engem marhára nem érdekel az az 1 % kivétel!

Aki védi őket, azoknak kívánom, hogy élje át azt, amit én, s kíváncsi vagyok utána is azon a véleményen lesz-e.

Ugyanis őket egyáltalán nem érdekelte, hogy a tesóm nem rasszista, csak mert ellent mert állni, ezért így fenyegették meg.

S ha rasszista vagy, ha nem, akkor is egy paraszt leszel a szemükbe, akiből meg lehet élni.

2013. máj. 18. 13:58
 34/49 tetro ***** válasza:
0%

12.28

Fizetem a segélyüket. Sőt nyugdíjakat is fizetek és iskolál fenntartását is. Vagy neked az egész szociális hálóval van problémád?

És bármilyen hihetetlen számodra, engem nem fenyeget senki. Nem vagyok olyan frusztrált tinó mint te. Sőt, boldogulok ebben az országban. És próbálok tenni azért, hogy aki itt maradtak, azok ne legyenek annyira sötétek, mint te.

Honnan tudod hogy egy haverom akart megfojtani? Ismerjük egymást? :)

2013. máj. 18. 14:02
 35/49 A kérdező kommentje:

1.

En nem cigany vagyok csak a nagymamam volt FELIG az.

2.

Magyarorszagon nagyon keves olyan ember van akiben nincs cigany ver...Lehet pont abba van a legtobb aki a legjobban szid engem holott egy szoval nem bantottam senkit.

3.

Magyar vagyok ugyanannyira mint ti!!

Szeretem a divatot,az allatokat,tiszta vagyok jovore erettsegizek sok baratom va es valoszinuleg ha az utcan meglatnal meg nem mondanad rolam hogy van bennem roma ver mert egyaltalan nem latszik rajtam ahogy sok mindenki mason sem.

2013. máj. 18. 15:19
 36/49 A kérdező kommentje:

Azt is irtam hogy nem 100% de maris olyanokat irtom hogy

"keverek korcs"

"cigany krva"

Kicsit gondolkodjatok :)

2013. máj. 18. 15:26
 37/49 anonim ***** válasza:
Szia! Ez fura, bennem is pont ezen az ágon van cigányvér.:) Én sosem tagadtam, legközelebbi barátaim tudják is. Nem ítélnek el, mert normális család módjára él a kis családom, szüleim dolgoznak, én pedig az érettségire készülök épp. Egy Szolnok megyei városban lakom, igen, tele van cigánnyal.Ők igazából külön csoportokra oszlanak, vannak az undorító, segélyért kuncsorgó, kukázó, igénytelen cigányok, és vannak azok, akik az élet minden pontján tökéletesen helytállnak. Dolgoznak, nem lopnak, igaz 3-4-5 gyerekesek, de tisztességesen nevelik őket, és a szülőktől is ezt látják, hihetetlenül tisztelettudóak! A saját, maguk által teremtett kis pénzükből. És az az összetartás, ami náluk van, irígylésre méltó! Egyik barátnőmet egy magyar srác szólította le ocsmány módon, majd tapogatni kezdte, és egy cigány védte meg! Nem szabad rögtön ítélkeznünk. Igen, vannak olyanok akitől félek, undorodok, de nem azért mert ránézésre roma és egyből gyűlölködöm. Sajnos pedig ez megy manapság, és épp ezért aki normálisan is mer élni, egyből meg van pecsételve, hogy roma és akkor már bűnöző, semmirekellő korcs. Egyetlen esélyt minden roma megérdemel, ha már látszik benne emberség. Én örülök, hogy megadtam jópár roma lakosnak itt! 18/L
2013. máj. 18. 16:29
 38/49 anonim ***** válasza:
71%

Kedves tetro, majd rájössz. Ha ennyire buta vagy, maradj éhezni, hacsak addig össze nem szurkálnak a védenceid. Idi.óta.

Bàcs-kiskun megye....ki hallott már a "magyar amszterdam"-ról? Na azt cigányok csinálták...egy cigány família...a másik strici drogoztatja a lányait, szintén cigány.

Figyelj én nem fogok amiatt szégyenkezni hogy nem kívanom magam feláldozni ezeknek a retkes férgeknek, ha te ennyire fogyatékos vagy, az a te bajod, nem én fogok ki tudja hogy elpusztulni:)

Majd rájössz, hogy igazam volt, csak nehogy túl későn....

2013. máj. 18. 16:39
 39/49 anonim ***** válasza:
"mini amszterdam", bocsánat.
2013. máj. 18. 16:40
 40/49 anonim ***** válasza:
27%
34: Lehet hogy néhány megyével odébb menekül a magyar a saját nyugalma érdekében, de továbbra is itt él, itt dolgozik, ide fizet adót és nem hagyja sz*rban az amúgy is egyre fogyó magyarságot. Mint említettem, én megértem azt, ha valaki a vezetést, a kormányt, vagy a fizetését hozza fel indoknak, amiért külföldre megy dolgozni/élni, de azt, hogy a cigányságot, azt nem. Most aztán könnyű köpködni sok sok km-ről. :)
2013. máj. 18. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!