Az gaz ha en buszke vagyok a cigany szarmazasomra?
A mamam felig cigany allitolag...de nem 100% mert nem tartom veluk a kapcsolatot.
Azt mondjak del amerikaias vonasaim vannak inkabb.
Sokan szegyellnek de en felvallalom.Van bennem.mindenfele mas ver is.Torok is Osztrak is...lehet ezert..Ez jo vagy rossz dolog?
17/L
11:55
Igen, csak ezzel tudnak védekezni. Csak az a baj hogy ha mész az utcán akkor 10-ből kb 10-szer látsz artikulálatlanul ordítozó, erőszakosan kéregető, kötekedő cigányokat, mint normálisat. Akkor ezt az arányt vessük össze a magyar emberekkel... na ugye.
ma 11:55
Akkor a börtönökbe miért van az hogy a rabok 80%-a cigány és nem magyar?Biztos mert a magyarok többet lopnak aha persze...egy jó barátom fegyőr szóval nem kell messze mennem hogy kiderüljön az igaszság.
Szerintem semmi értelme olyasmire büszkének lenni, amiről nem tehetsz (úgy mint a származás). Mindemellett szerintem ugyanannyira van jogod büszkének lenni a cigány származásodra, mint másnak a magyarra. A cigányok között ugyanúgy vannak jó és rossz emberek, mint a magyarok között. Ha valaki azt mondja, hogy a cigányságára ne legyen valaki büszke, mert a cigányok lopnak, piszkosak, büdösek stb., akkor én azt mondom, hogy a magyar származására se legyen senki büszke, hiszen a magyarok között a törvények kijátszása normálisnak számít, állandóan egymás ellen vannak és széthúznak, zsigerből utálják az idegeneket (lásd a felmérést a pirézekről), és ennek tetejébe még nagyon erős a depressziós hajlamuk is. Ugyanígy jó dolgokat is lehetne mondani mindkét oldalról.
Az elején írtam, hogy szerintem származásra hülyeség büszkének lenni, mert arról nem te tehetsz, az nem az érdemed, hogy milyen származású vagy. Ugyanakkor arra, hogy a saját kultúrádat (tehát a származásod szerintit) jól ismered, részt veszel a hagyományőrzésben stb., szerintem teljesen jogosan lehet valaki büszke. Itt persze a kultúra alatt annak jó és helyes részeit értem, például ha valaki hagyományőrző népzenei együttesbe jár.
Én inkább Carlinnal értek egyet:
https://www.youtube.com/watch?v=z73dHNHwMFY
(magyar felirattal)
"..büszkének olyanra szabad lenni amit elértünk, amit megszereztünk vagy elértünk mi magunk, de nem olyanra amit csak elértünk megszületéssel."
Ok, tetro akkor fizesd a segélyüket, vállalj családot olyan országba, ahol cigányok magyarokat keselnek, erőszakolnak, rabolnak ki. És ne csodálkozzatok, ha mindenki vándorol ki kulföldre...engem csak azért majdnem megfolytott egy haverod mert nem akartam vele lenni...
Nem is vitatkozom, nincs értekme, én itt maradok kinn, itt nevelem a gyerekem a ferjemmel, és innen röhögök az ilyen pancserokon, mint te.
Ami mégis fáj, az az, hogy miattatok is részben tűntem el (nem vagyok egyedül), eltűritek hogy sakkban tartsanak titeket, sőt, még véditek is őket. En nem óhajtok nyomorogni és rettegni, köszönöm!
Ki is az idió.ta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!