Az gaz ha en buszke vagyok a cigany szarmazasomra?
A mamam felig cigany allitolag...de nem 100% mert nem tartom veluk a kapcsolatot.
Azt mondjak del amerikaias vonasaim vannak inkabb.
Sokan szegyellnek de en felvallalom.Van bennem.mindenfele mas ver is.Torok is Osztrak is...lehet ezert..Ez jo vagy rossz dolog?
17/L
Sem nem jó, se nem rossz. ez csak egy állapot. Attól függ, hogy éled meg.
Ha jó érzéssel tölt el lehet jó is, ha zavara akkor rossz is.
Akármilyen "vér" is van benned, attól még Te vagy te.
Olyan származásra lehet büszkének lenni, amihez értékes tulajdonságokat kötünk. Pl. a németekhez a pontosságot, tisztaságot, szorgalmat, józanságot, megfontoltságot.
És így is van, aki járt már több országban, az láthatja az emberek, utcák közti különbségeket.
A cigányokról mi jut az eszünkbe? Kosz, mocsok, bűnözés, hangoskodás, lopás, gyilkolászás. Erre nemigen lehetsz büszke.
Állítólag lehet bennem is van, bár egyel kevesebb rész, mint benned. A nagypapám apja volt valószínűleg félig cigány, de sosem derült ki, mert nem volt hol utánajárni, régen meghalt már szegény.
Bennem aztán semmilyen cigány vonás nincs, hó fehér a bőröm, szőkés barna a hajam, a szüleim dolgos, rendes emberek, ahogy a nagypapám és az apja is az volt. Anyu mérnök, mindig is dolgozott, én mérnök hallgató vagyok és minden álmom a szakmámban elhelyezkedni. :) SOHA nem lopnék meg senkit és az első év munkanélküliség után penderítenék ki innen minden OLYAN nyomoroncot, aki nem nem tud, hanem nem AKAR dolgozni, csak azt várja, hogy ő kapjon valamit, adni luxus. Ha nem kap, akkor elveszi magának, ez ilyen egyszerű...
Ergo én rendes embereknek ismertem a családomat egytől egyig, így én is büszke vagyok a származásomra és nem érzem gáznak, habár nem is hirdetem, csak ha rákérdeznek, nem titkolom el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!