Ti is rosszabbul érzitek magatokat amikor a szeretettetek halálának évfordulója van, mint más napokon?
Igen!
De ez nagyban függ attól, hogy milyen hozzátartozóról van szó. Olyan akihez közel álltál, és jól ismerted sokkal rosszabb ilyenkor, mert többet gondolsz rá és millió emlék előtör.
Nekem édesapám és nagypapám is pár hónap különbséggel ment el... Ez két éve történt. Minden nap eszembe jutnak azóta is, néha mosolygok, néha összeszorul a lelkem, de az évfordulójuk napja jobban megviselt, és ezt láttam a családomon is.
Nem, mert már meggyászoltam őket. A haláluk napja éppen olyan nap, mint bármelyik másik nap. Néha eszembe szokott jutni, hogy ezen a napon halt meg ez vagy az a rokonom, de már nem jelent semmit. Ha nagyon kedvem van, akkor gyújtok egy gyertyát az emlékükre, de általában azt sem szoktam.
Ők elmentek, nekem pedig ha dolgom van, akkor élnem kell tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!