Szüleimnek a hétvégén lesz a 30. házassági évforduloja valami ajándékot szeretnék venni nekik csak foggalmam sincs hogy mit lehetne adni nekik mindenünk megvan? 18/L
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 11:17
1/5 anonim válasza:
Vegyel egy uveg italt, es cimkeztesd fel! Az eskuvoi fenykepuket tetesd az uvegre ra, es irasd ra hogy 30. hazassagi evfordulotokra!
Mar csak azt kellene megerdeklodni, hogy nalatok hol keszitenek ilyet. Nyomda van nalatok?
2/5 anonim válasza:
Tavaly a gyerekeim szerveztek nekünk egy romantikus vacsorát A menüt ők csinálták hangulat zenével vörösborral (igaz mivel még igen kicsik 8 ,10 ,és13 évesek voltak így a bort a nagypapa vette meg) ) Vacsora után kaptunk ajándékot egy dvd-t készítettek a legjobb pillanatainkból kezdve az esküvő képeivel, nászút, közös nyaralásaink . Nagyon emlékezetes volt
3/5 anonim válasza:
Én is egy közös vacsorát gondoltam nekik kettesben. Küldjétek el őket egy hangulatos kis étterembe, vendéglőbe, és álljátok a számlát ti. (Még egy romantikus hétvége is jó ötlet lenne, de ennyi idő alatt egy olyat leszervezni már nem igazán lehet.)
Összegyűjthetitek a legjobb pillanataikat az elmúlt 30 évből. :)
4/5 anonim válasza:
Mi üvegvázát gravíroztattunk! Nagyon szép lett. Nekik is pont a 30. volt :) és örültek neki.
5/5 anonim válasza:
Színházjegy, Bp. a Thália színházban márc.14.-én játszák a " Csókos asszony " című darabot, interneten meg is tudod rendelni. Vagy egy wellness hétvégére befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!