Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim 25. házassági évfordul...

Szüleim 25. házassági évfordulója? Adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés
Nyáron lesz a szüleim 25. évfordulója. Mit adjak nekik? arra gondoltam, hogy befizetem őket egy wellness hétvégére, vagy vmi külföldi város látogatásra (pl Prágába). Szerintetek ez jó ötlet? maximum 80 ezer forintot tudok rászánni. tudom, hogy sok, de szeretnék valami emlékezeteset. Milyen utazást, üdülést ajánlotok? Vagy nézzek más ajándék után?
2009. jún. 3. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
25odik evfordulora ezust karikagyuru szettet szoktak ajandekozni. Ez az ezustlakadalom es ilyenkor az arany gyurut levaltjak, lehuzzak vele az eddigi gondokat, es az ezusttel megpecsetelik ujra a hazassagukat.
2009. jún. 3. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
elozo vagyok: A gyurut a gyerekek veszik kozosen! Ez mindenkeppen fontos, ha ezen felul szeretnel adni valamit, akkor egy ut mindenkeppen jo otlet ezustnaszut gyanant:)
2009. jún. 3. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, már kirepültek a gyerekek. :-) Én csinálnék egy kisvideót az eddigi életükről régi fényképekből minden fontos eseményt feltüntetve. És adnék nekik egy üres új albumot, az eljövendő 25 év számára. Hogy elkezdődhessen a második életük immár újra kettesben. :-)
2009. jún. 4. 09:09
 4/6 A kérdező kommentje:
igazából még nem repültünk ki. én 22 vagyok egyetemre járok, öcsém 15 gimis. :)
2009. jún. 4. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Kicsit irigyellek titeket, az én szüleim 25. házassági évfordulója egy rémálom volt, így sajnos nincs ötletem, de nektek minden jót kívánok.
2009. jún. 4. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A szüleimnek 2 éve volt a 25. házassági évfordulójuk és mi karikagyűrűt (igaz, fehérarany-arany kombinácóval) vettünk nekik a tesómmal, meg csináltattunk egy fényképes tortát amin az ő esküvői fényképük volt. Nagyon boldogok voltak. :)
2009. jún. 5. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!