Szüleim 30. házassági évfordulója lesz a hétvégén. Milyen tortát süssek? Milyen ajándék illik 30. évfordulóra?
Valami különlegesre gondoltam. A tortában a túl édeset és túl krémeset nem szeretik..Az biztos hogy 30 gyertya lesz rajta :)
Ajándéknak: vigyük Őket bécsbe egy napra? (séta, práter, stb) Vagy inkább valami gravírozott dolog??
Köszönöm a választ!
60 évesek. Nem tudnak egyedül messzebb menni, mi tudjuk Őket kocsival vinni mindenfelé.
Külföldön ismerkedtek meg, oda nem tudjuk Őket visszavinni..
Bécsre azért gondoltam, mert nincs messze, 1 napot eltölteni tökéletes. Eredetileg Németo-ba mentünk volna 3 napra, de végig esőt mondanak, így erről letettünk.
Tortát azért kérdeztem hogy milyet, mert nincs kedvencük...
mint cukrász,olyan tortát ami nem is édes és nem krémes a Sacher tortát ajánlom!Nagyon finom és csupa csoki:-)
Én nagyon szeretem!és elkészíteni is csak közepes jártasság kell:-)
csinálhatod emeletesbe is,ha sokan lesztek,ha kevesen egy tortakarika is elég:-)
Szia!
Hat en csak elmondom h mi h szerveztuk a szuleim 20.hazassagi evfordulojat.
Eloszor is beszaltunk egy Spanyol orszagi nyaralasba(sporoltunk jo par honapig,Apa tudott rola,Anyanak meglepi volt).
Amig elutaztak,csinaltunk nekik egy meglepetes bulit.
Rendeltettem egy 50-szer 50 cm-es csoki tortat,felirattal.
Kidiszitettuk a nappalit es az ebedlot.
Unnepi ebedet foztunk.Es amikor beleptek az a zenet jatszottuk le ami az eskuvojukon is ment.
Hat mit kell h mondjak:nagyon meg voltak hatodva.
Szerintem a Becs jo otlet.Egy kis kiruccanas biztos tetszeni fog nekik.Es ott lesz a sok fenykep emleknek,ugy h a gravirozott dolgok mar nem is kellenek.
A torta....tenyleg jo amit az elozo irt.Nekem hirtelen meg a gesztenye meg a turo-torta jutott eszembe ami nem tul edes,kremes.Bar a fekete-erdot is meglehet csinalni ugy h ne legyen nagyon edes.A mi eskuvonkon az volt a menyasszonyi-torta es meg annak is izlett aki amugy nem szereti az edeset.
Jo szervezest kivanok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!