Így hogy tartsunk szülinapot? Előtte nap van a nagypapa halálának évfordulója.
Tavaly párom szülinapja előtti nap halt meg a nagypapája hirtelen.Lemondtam a szülinapi bulit,tortát visszamondtam,az ajándékát is 2 hónappal később adtam oda,nagyon rosszul viselte.
Lassan megint szülinap.Buli biztos nem,de nemtudom mennyire készitsek vidám meglepit.
Tudom,én ismerem,de ilyen még nem volt.
26éves lesz
szia!
Drasztikusan hangzik,de igaz:ha meghalt,hát meghalt...ráadásul tavaly.sztem a papa sem kivánná végtelenségig a gyász.Nekem anyu halt meg 1 hónapja,voltunk majálison,állatkertbe,tudom nem bánná!Sőt valahol tudom,jött velünk ő is!!
A papa veletek is ott lesz,ha akarjátok.
Nekem a nagyapám a tesómék esküvöje elött 1 hónappal halt meg. nem mondták le az esküvöt, habár nagyim nem ropta velünk és az egész család a mi részünkröl vissza fogta magát.
Ha a párodat ennyire megviseli még 1 év után is, hogy képtelen a szülinapját ünnepelni akkor azért nem ártana pszichologushoz járnia, mert valami oka lehet hogy ennyire nehezen megy a feldolgozás, habár egy halál mindig nehéz, de az élet megy tovább.
Nekem is 2 évembe telt mig megnyilt teljesen,6lóval sem tudnám elvontatni pszichológushoz:)
Nagyija van nagyon rossz állapotban,bár látom hogy abba bele se gondol,hogy őt is elvesztheti (realista vagyok,a nagyi járni se tud,nem éli túl a nyarat).
Nagy baráti bulit nem is terveztem,én egyáltalán a torta és vidám meglepin gondolkodom,h legyen-e,vagy csak egy kis tortácska,meg kettesben felköszöntöm
11:43 és képes voltál esküvőzni a gyerked halála után?
idősek halála annyira nem ráz meg,de a saját gyerekem halála után nem lennék képes ünnepelni a szerelmet...(más ha előtte volt az esküvő és csak az évforduló esik egybe,akkor pár év után persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!