Így hogy tartsunk szülinapot? Előtte nap van a nagypapa halálának évfordulója.
Tavaly párom szülinapja előtti nap halt meg a nagypapája hirtelen.Lemondtam a szülinapi bulit,tortát visszamondtam,az ajándékát is 2 hónappal később adtam oda,nagyon rosszul viselte.
Lassan megint szülinap.Buli biztos nem,de nemtudom mennyire készitsek vidám meglepit.
Tudom,én ismerem,de ilyen még nem volt.
26éves lesz
igy már más
sokadik évforduló más,évek teltek el...de ez az első,ezért gondolkodom
Nem akarok sem érzéketlen lenni,sem mégjobban "belevinni" a gyászba.
Köztes megoldást keresek.
Meg majd meglátom hogy milyen a hangulata a nagypapa halálának évfordulóján,meg a szülinap reggel,és ha jó,akkor estére tartalékolok valami programot
Beszéld meg vele, hogy a családjával nincs-e kedve picit ünnepelni.
Talán az segít, ha olyanok vannak ott, akik közel állnak hozzá.
családjával biztso hogy nem
eddig se olt soha semmi szülinapkor,kezébeadtak valamit és kész...
az anyukája meg tudom előre h padlón lesz,olyakor jobb békénhagyni...
Anyukám tavaly május 5-én halt meg, május 6-án van a férjem születésnapja... Gondolhatod. Tavaly egyáltalán nem foglalkoztunk vele. Idén vettem neki egy tortát, meg ajándékot, és szépen hármasban itthon megünnepeltük. Semmi családi buli, semmi haverokkal sörözés, csak mi hárman. Valószínűleg amíg élek, rossz lesz nekem ez a május eleje, de ez van. Sajnos így alakult, tovább kell lépni.
Szóval szerintem csak szolidan azzal a meglepivel.
a szolid az biztos
már csak a mértékét kell eldöntenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!