Mit gondolnátok egy ilyen "menyről" és "unokáról"?
Apukának lehet barátnője, de anyu nem pasizhat?
Vicces.
Az a család a gyereknek akkor is a családja, ha nem élnek együtt a szülők, szerintem semmi baj azzal, ha náluk is van a kisgyerek.
Baj hogy a gyerek másfél éves kora óta dolgozik?? Hogy egyesek mindenbe bele tudnak kötni, ha akarnak...
Kérdező, te ritka rosszindulatú vagy!
Voltam olyan országban, ahol az a megszokott, hogy a nagy család (tág rokonság) és a barátok vetésforgóban vigyáznak a gyerekekre és ott fél éves korában max. mennek vissza az anyukák dolgozni.
Rettentő barátságosak, szociálisak az emberek és valahogy a gazdaságuk is jobban teljesít. Nekem sokkal szimpatikusabb az ottani módszer, mint az itt propagált "a gyerek 10 éves koráig az anyja ki se bújjon a fenekéből".
Adja az ég, hogy sose legyen ilyen minden lében kanál rokonom vagy ismerősöm, mint te, kérdező. Dolgozik a nő, hú, mekkora botrány. Egyedülálló és pasizik, hú mekkora botrány. Volt két kapcsolata öt év alatt, hú, mekkora botrány. A gyereknek a közös felügyelet a legjobb, így van meg a kapcsolat mindkét szülőjével. Az, hogy a mostohaanya is törődik vele, az lenne a normális, nem az, amikor fog egy gyerekkel rendelkező pasit, aztán utána tesz úgy, mintha meglepné, hogy foglalkozni is kell a gyerekkel. A 3 éves gyes meg hülyeség, külföldön sincs. A munkaerőfölösleg kezelésére találták ki a hatvanas években, csak magától nem ment volna bele egy nő se, ezért kellett legyártani rá az ideológiát, hogy pszichopata sérült lesz a gyerek, ha hároméves kora alatt lát az anyján kívül más embert is.
Ritka rosszindulatú és/vagy nagyon ráérős embernek tűnsz, bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!