Mit gondolnátok egy ilyen "menyről" és "unokáról"?
Szerintem meg jobb, mint amikor csak minden 2. héten van a gyerek az apjával.
Amúgy meg a gyerekem párját megismerem, elfogadom. Vannak extrém kivételek persze, de ez még korántsem az.
Gondolj bele: születik egy közös gyerekük, aztán szétmennek. Gondolod az lenne jó a fiadnak ha csak minden 2. héten látná? Te pedig mint nagyszülő csak havi 1x?
Te jó ég.Mi az,hogy az apja nője ne foglalkozzon a gyerekkel?Te normális vagy?Ha én nem foglalkoznék a férjem elöző kapcsolatából lévő gyerekkel,akkor egy orbitális szemétnek érezném magam.Komolyan.Tudtam,hogy van gyereke és elfogadom és foglalkozok vele.
Amúgy meg elmesélnéd nekem miért is ne foglalkozzon egy "mostoha"anya a gyerekkel?!Érdekelne.Mert ugye ha meg nem foglalkozik akkor meg azért van leszólva.Na akkor mi is van?
Itt egy díszpéldány a tipikus anyósból.
Adott egy nő és egy férfi,besikerül egy gyerek,nő másfél évig otthon van,majd visszamegy dolgozni,és felváltva vigyáznak a kicsire.A nő 5 év alatt képes már a második pasit "fogyasztani",és képes apukának és a nagyszülőknek id lepasszolni a gyereket,minől felháborító.
A kérdező az új pasi anyja ha jól sejtem.
Úgy érzem "kedves" kérdező, hogy nagyon sok a szabadidőd, ha ennyire ráérsz másokat mocskolni... :)
Amikor azt írtad, hogy pasizik, arra gondoltam, hogy biztos gyakran jár randizni. Erre írod, hogy 5 év alatt volt két pasija. Hát azt a riherongy mindenit az ilyen nőnek, de tényleg!!! Hogy képzeli, hogy ilyen gyakran váltogatja a pasijait! Gyakrabban, mint te a bugyogódat, igaz? :) :)
Én meg vallom, hogy a közös felügyeletnél a világon jobb nincsen, sem a gyereknek, sem a szülőknek. Irigylésre méltó, hogy ilyen kulturált, értelmes emberekként tudták megoldani a gyermeknevelést. De hát sajnos, mint mindenhol,itt is van egy rosszindulatú, megkeseredett életunt személy, aki persze kever egy kis kakit, hiszen úgysincs jobb dolga. Szégyelld magad! Keress más elfoglaltságot, és szállj le arról a lányról, meg a gyermekéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!