Holnap lesz mamám testvérének a temetése, és attól félek, hogy nem fogok sírni. Nagyon bunkónak fognak nézni? Természetesen nagyon sajnálom, csak nem álltunk olyan közel egymáshoz.15/L
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 21:21
11/14 anonim válasza:
Én alapból elég sírós vagyok..mamám temetését is végigsírtam. Meg azóta is sokat sírtam miatta. :( De ha csak egy messzebbi rokon-ismerős temetésén is vagyunk..ha nem is sírással de magától a beszédtől..vagy ahogy mások sírnak elérzékenyülök és elpityeredek.
nem vagyunk egyformák. Sztem senki nem szólna meg h sírtál vagy nem sírtál. Ezen ne aggódj!
12/14 anonim válasza:
Nem kell sírnod. Egyik családtagom temetése után se sírtam.
13/14 anonim válasza:
kedves utolsó, nem azért nem kell sírnia, mert TE nem sírtál, te vagy az etalon, vagy mi? :D
Mindenki, ahogy érzi, az ilyet nem lehet erőltetni, vagy jön, vagy nem jön, értelmes ember ilyenért nem szól meg senkit és nem is figyeli.
14/14 anonim válasza:
késve írom,tudom....de akármi lehet szóval azért leírom.. az jobb is ha nem sírsz mert akkor azt hiszik hogy milyen erős vagy meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!