Milyen következménye van annak ha egy fiatalabb fiúval vagyok együtt aki még nem 18 éves?
semmilyen
ha elmúlt 14 akkor semmi
és komolyan mintha egy tendencia lenne, hogy egyre fiatalabb srácok egyre idősebb csajszikkal kavarnak, hihetetlen extrém eseteket is tudok és a poén az, h a csajszi jobban akarja a dolgot, mint a srác ... hát hiába, ezzel is megfordult a világ
25 voltam mikor szerelmes lettem egy 17 éves srácba :) két éve vagyunk együtt és imádjuk egymást, most ő 19 én pedig 27 :)
erről ennyit. de hát ki mit tapasztalt.
Akik az elején írogatták hogy ez tuti nem működik azok kicsit gondolkodjanak el. Saját álláspontom:
Az érettség nem korfüggő: Lehet valaki 18 évesen életcéllal rendelkező komoly férfi és lehet egy 40 éves férfi is olyan mint egy 15 éves éretlen. Ahogyan a tapasztalat sem a korral jár hiszen valaki 20 éves korára többet tapasztalt az élet árny oldalából mint egy 30 éves.
A másik, hogy van köztetek összesen 5 év. Az nem nevezhető korkülönbségnek, 10 év felett van amikor már generációszakadék van 2 ember között, más zene,öltözködés,érdeklődési kör stb.stb.
Tehát a lényeg, hogy ez a kapcsolat ugyanúgy kettőtökön múlik, mintha egy korodbelivel jöttél volna össze. Én így látom a dolgokat...
ne aggódj, 3 példa az ismerettségi körömből:
1, 16 éves srác + 24 éves csajszi
2, 17 éves srác + 24 éves csajszi
3, 44 éves srác + 25 éves csajszi
Azaz no para, van ilyen bőven, és hidd el a fiatalabb srácnak is tök izgi ha idősebb bnője van, és ne legyünk álszentek, az idősebb csjazsinak is, sőt az sem ritka h hölgynek is bizony hatalmas élmény fiatalabb srácal lenni ....
ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!