Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen következménye van...

Milyen következménye van annak ha egy fiatalabb fiúval vagyok együtt aki még nem 18 éves?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam jóval fiatalabb fiúval aki majd csak januárba tölti be a 18 at.én 23 éves vagyok.3hónapja vagyunk együtt.Nagyon ritkán találkozunk mert másik városba lakik,meg sajnos az anyukája nem engedi h velem talizon.Persze ezt valahol megértem ,de viszont az anyuka nem is ismer engem.és már így alkotott véleményt.Így csak titokban találkozgatunk.Már 3 hónapja együtt vagyunk.Lehet ennek komolyabb következménye ha kiderül a mi viszonyunk?Nagyon szeretjük egymást,kitartunk egymás mellet.az én családom elfogadta öt.
2009. okt. 1. 21:52
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
bocs nem hu msn em vége hanem com.amugy fent vagyok
2009. okt. 1. 22:37
 12/27 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi meg nyugtató válaszokat.csak azért mert most is titokban talizunk.sajnos úgy tudd csak lejönni hétvégén ha azt mondja hogy a haverjánál lesz:(
2009. okt. 1. 22:42
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Úgy írtad ezt a kérdést, azt hittem, legalább 38-40 vagy. Neked ez a "jóval fiatalabb"?:)) Ez szinte semmi, nemrég még Te is annyi voltál.
2009. okt. 1. 23:23
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az lemaradt, hogy csatlakozom - nem kiskorú, ha egy 13évessel kezdtél volna ki, azzal lenne problémá, nem ezzel.:)
2009. okt. 1. 23:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
25 éves koromban 19 éves pasim volt. Négy hónapig bírtam mellette, mert igen rövid idő után elkezdte hajtani a lányokat. Szerintem az ennyi idős fiúknak még korai a kötöttség, tombolnak a hormonjaik. Persze jó villogni a haveroknak az idősebb csajjal, de ennek a varázsa hamar elmúlik. Na ez is egy következmény, hogy orcára eshetsz, ha túl sokat képzelsz egy ilyen kapcsolatba.
2009. okt. 1. 23:34
 16/27 anonim ***** válasza:
16%
undoritoak vagytok.
2009. okt. 2. 00:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
00.21 ki az undoritó?
2009. okt. 2. 00:27
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a férjem 4 évvel fiatalabb!

Koránál jóval érettebb sosem volt gond!

Első perctől kezdve imádjuk egymást, és az első perctől kezdve tudta, hogy én leszek a felesége.

2009. okt. 2. 00:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez az undorító! Az az undorító, aki 25 feletti pasi létére 15-16 éves, vagy ennél fiatalabb lányokat dug! Annyi van belőlük, mint a nyű!!!! Rájuk senki nem mondja, hogy undorító!!!! A Kérdező helyzete max. nem szokványos, de nem undorító és nem is bűncselekmény. Nekem is votl ilyen. Megvan a varázsa - főleg eg yVeled egyidős vagy idősebb f.szkalapban való csalódás utn - a még nem "macsó" srácoknak, akik úgy tudnak rajongani......... De tudd, hogy előbb-utóbb ki fog jönni a kora, az érettséget nem tudja évekig megjátszani, mert egy része biztos rájátszás (tapasztalat!) Nem az örökkévalóságnak találták ki az ilyesmit, de én sem bántam meg. Anyuka engem sem szeretett - csak addig, míg felkészítettem a fiacskáját a pótvizsgára - úúúú addig imádott. Na de utána, megjátszotta a nagy elfogadót a fiacskája előtt, amúgy meg fondorlatos módon kavart és szétmart minket.
2009. okt. 2. 02:09
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj már!!! Milyen gond lenne, és mi az hogy nem lehet hosszú a kapcsolat??? Én 17 évesen ismertem meg a férjemet (Ő volt 17), én 21 elmúltam már, és férjnél voltam! Nagyon győzködtem akkor magam, hogy fiatal...stb, de végül elváltam. 19 sem volt amikor összeházasodtunk és nemsokára a gyerek is jött. Ennek 20 éve, már van egy 19 éves fiunk és egy 14 éves lányunk. A férjem pedig hozzám "öregedett", eddig még senki nem vette észre, hogy ő a fiatalabb. Úgyhogy ne hallgass már senkire, cak magatokra. A fiú szüleit pedig nem értem mi a bajuk? Az én anyósom nagy örömmel fogadott (pedig mondom elváltam), és örült, hogy a fia ilyen szép kislányt vitt haza. (Ő mondta anyumnak anno).

Igenis lehet belőletek valami, lehet hogy ti vagytok egymásnak teremtve. Mit számít az a pár év, a szerelem nincs korhoz kötve, itt már egyébként egy párszor leírták!

2009. okt. 2. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!