Milyen következménye van annak ha egy fiatalabb fiúval
vagyok együtt aki még nem 18 éves?
11/27 A kérdező kommentje:
bocs nem hu msn em vége hanem com.amugy fent vagyok
12/27 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi meg nyugtató válaszokat.csak azért mert most is titokban talizunk.sajnos úgy tudd csak lejönni hétvégén ha azt mondja hogy a haverjánál lesz:(
Úgy írtad ezt a kérdést, azt hittem, legalább 38-40 vagy. Neked ez a "jóval fiatalabb"?:)) Ez szinte semmi, nemrég még Te is annyi voltál.
2009. okt. 1. 23:23
Ja és az lemaradt, hogy csatlakozom - nem kiskorú, ha egy 13évessel kezdtél volna ki, azzal lenne problémá, nem ezzel.:)
2009. okt. 1. 23:25
25 éves koromban 19 éves pasim volt. Négy hónapig bírtam mellette, mert igen rövid idő után elkezdte hajtani a lányokat. Szerintem az ennyi idős fiúknak még korai a kötöttség, tombolnak a hormonjaik. Persze jó villogni a haveroknak az idősebb csajjal, de ennek a varázsa hamar elmúlik. Na ez is egy következmény, hogy orcára eshetsz, ha túl sokat képzelsz egy ilyen kapcsolatba.
2009. okt. 1. 23:34
2009. okt. 2. 00:21
2009. okt. 2. 00:27
Nekem a férjem 4 évvel fiatalabb!
Koránál jóval érettebb sosem volt gond!
Első perctől kezdve imádjuk egymást, és az első perctől kezdve tudta, hogy én leszek a felesége.
2009. okt. 2. 00:34
Nem ez az undorító! Az az undorító, aki 25 feletti pasi létére 15-16 éves, vagy ennél fiatalabb lányokat dug! Annyi van belőlük, mint a nyű!!!! Rájuk senki nem mondja, hogy undorító!!!! A Kérdező helyzete max. nem szokványos, de nem undorító és nem is bűncselekmény. Nekem is votl ilyen. Megvan a varázsa - főleg eg yVeled egyidős vagy idősebb f.szkalapban való csalódás utn - a még nem "macsó" srácoknak, akik úgy tudnak rajongani......... De tudd, hogy előbb-utóbb ki fog jönni a kora, az érettséget nem tudja évekig megjátszani, mert egy része biztos rájátszás (tapasztalat!) Nem az örökkévalóságnak találták ki az ilyesmit, de én sem bántam meg. Anyuka engem sem szeretett - csak addig, míg felkészítettem a fiacskáját a pótvizsgára - úúúú addig imádott. Na de utána, megjátszotta a nagy elfogadót a fiacskája előtt, amúgy meg fondorlatos módon kavart és szétmart minket.
2009. okt. 2. 02:09
Ne viccelj már!!! Milyen gond lenne, és mi az hogy nem lehet hosszú a kapcsolat??? Én 17 évesen ismertem meg a férjemet (Ő volt 17), én 21 elmúltam már, és férjnél voltam! Nagyon győzködtem akkor magam, hogy fiatal...stb, de végül elváltam. 19 sem volt amikor összeházasodtunk és nemsokára a gyerek is jött. Ennek 20 éve, már van egy 19 éves fiunk és egy 14 éves lányunk. A férjem pedig hozzám "öregedett", eddig még senki nem vette észre, hogy ő a fiatalabb. Úgyhogy ne hallgass már senkire, cak magatokra. A fiú szüleit pedig nem értem mi a bajuk? Az én anyósom nagy örömmel fogadott (pedig mondom elváltam), és örült, hogy a fia ilyen szép kislányt vitt haza. (Ő mondta anyumnak anno).
Igenis lehet belőletek valami, lehet hogy ti vagytok egymásnak teremtve. Mit számít az a pár év, a szerelem nincs korhoz kötve, itt már egyébként egy párszor leírták!
2009. okt. 2. 06:22
Kapcsolódó kérdések: