Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen következménye van...

Milyen következménye van annak ha egy fiatalabb fiúval vagyok együtt aki még nem 18 éves?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam jóval fiatalabb fiúval aki majd csak januárba tölti be a 18 at.én 23 éves vagyok.3hónapja vagyunk együtt.Nagyon ritkán találkozunk mert másik városba lakik,meg sajnos az anyukája nem engedi h velem talizon.Persze ezt valahol megértem ,de viszont az anyuka nem is ismer engem.és már így alkotott véleményt.Így csak titokban találkozgatunk.Már 3 hónapja együtt vagyunk.Lehet ennek komolyabb következménye ha kiderül a mi viszonyunk?Nagyon szeretjük egymást,kitartunk egymás mellet.az én családom elfogadta öt.
2009. okt. 1. 21:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
Még te sem mondhatod magadat túl öregnek.De egy 18 alatti fiú még nem férfi.Ennek a kapcsolatnak nem lehet hosszú jövője.Ezen nem árt elgondolkodnod.Ez nagyobb gond lesz majd,mint az esetleges családi botrány.
2009. okt. 1. 21:58
 2/27 A kérdező kommentje:
a nagyobb gond mi lehet?amúgy sokkal érettebb többnek néz ki,meg gondolkodásilag is.
2009. okt. 1. 22:00
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
A fiunak lehet esetleg ha teherbe ejt, amugy csak családi konfliktus, de szerintem 4-5 év mulva rájössz hogy nem jol van ez igy, én elváltam, 31 évesen és egy 25 éves fiuval jöttem össze, jol elvoltunk pár honapig ( 2 gyerekem van ) de késöbb kiderült nem egy az érdeklödési körünk, meg a felfogásunk pláne!! Jo volt kikapcsolodásnak válás után, de nem egy életre!! Azóta találtam 5 évvel idösebbet és 8 éve együtt vagyunk.
2009. okt. 1. 22:08
 4/27 anonim ***** válasza:
78%
én megértelek mert hasonló cipöben vagyok.ird mega z msn cimed és beszélünk.pusz
2009. okt. 1. 22:08
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem jól értelmezem, de én azt vettem ki a kérdésedből, hogy az érdekel, lilomtiprónak számítasz-e, hogy büntetendő-e 18 évnél fiatalabb (picivel fiatalabb) valakivel járni.

Ha ezt kérdezted, ne aggódj, nem lesz ebből gondod. Minden kapcsolatnak lehetnek buktatói, ennek is bőven, de nem számszerűségből, inkább csak, ha nagyon különböző a mentalitásotok.

2009. okt. 1. 22:12
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet,ha csak a párod nem azt mondja,hogy zaklatod,amit ebben az esetben kétlek. Az én sógornőm és sógorom között is van 6 év korkülönbség a sógornőm javára és még sem szólja meg őket senki.A szerelem nem kor függő...sajnos ezt nem értik meg a szülei.De szerintem ha látják rajtatok,hogy szeretitek egymást és kitartotok egymás mellett akkor áldását adják a kapcsolatotokra.Ha meg 18 éves lesz a párod akkor már nem lesz beleszólásuk! Remélem minden jól alakul,kitartást nektek!!! :)
2009. okt. 1. 22:14
 7/27 A kérdező kommentje:
msn cimem:andi.23@windowslive.hu amúgy igen a jogi következményei érdekelnek.Lehet ebből nekem bajom?
2009. okt. 1. 22:19
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
nem. nem lehet fitalkorú a srác nem kiskorú.
2009. okt. 1. 22:32
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
felvettelek. msn re. jössz fel?
2009. okt. 1. 22:35
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

jogilag nincs gond a kapcsolattal, ha mindketten akarjátok.

sok boldogságot! :)

2009. okt. 1. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!