Milyen következménye van annak ha egy fiatalabb fiúval vagyok együtt aki még nem 18 éves?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy nálam jóval fiatalabb fiúval aki majd csak januárba tölti be a 18 at.én 23 éves vagyok.3hónapja vagyunk együtt.Nagyon ritkán találkozunk mert másik városba lakik,meg sajnos az anyukája nem engedi h velem talizon.Persze ezt valahol megértem ,de viszont az anyuka nem is ismer engem.és már így alkotott véleményt.Így csak titokban találkozgatunk.Már 3 hónapja együtt vagyunk.Lehet ennek komolyabb következménye ha kiderül a mi viszonyunk?Nagyon szeretjük egymást,kitartunk egymás mellet.az én családom elfogadta öt.2009. okt. 1. 21:52
1/27 anonim válasza:
Még te sem mondhatod magadat túl öregnek.De egy 18 alatti fiú még nem férfi.Ennek a kapcsolatnak nem lehet hosszú jövője.Ezen nem árt elgondolkodnod.Ez nagyobb gond lesz majd,mint az esetleges családi botrány.
2/27 A kérdező kommentje:
a nagyobb gond mi lehet?amúgy sokkal érettebb többnek néz ki,meg gondolkodásilag is.
2009. okt. 1. 22:00
3/27 anonim válasza:
A fiunak lehet esetleg ha teherbe ejt, amugy csak családi konfliktus, de szerintem 4-5 év mulva rájössz hogy nem jol van ez igy, én elváltam, 31 évesen és egy 25 éves fiuval jöttem össze, jol elvoltunk pár honapig ( 2 gyerekem van ) de késöbb kiderült nem egy az érdeklödési körünk, meg a felfogásunk pláne!! Jo volt kikapcsolodásnak válás után, de nem egy életre!! Azóta találtam 5 évvel idösebbet és 8 éve együtt vagyunk.
4/27 anonim válasza:
én megértelek mert hasonló cipöben vagyok.ird mega z msn cimed és beszélünk.pusz
5/27 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jól értelmezem, de én azt vettem ki a kérdésedből, hogy az érdekel, lilomtiprónak számítasz-e, hogy büntetendő-e 18 évnél fiatalabb (picivel fiatalabb) valakivel járni.
Ha ezt kérdezted, ne aggódj, nem lesz ebből gondod. Minden kapcsolatnak lehetnek buktatói, ennek is bőven, de nem számszerűségből, inkább csak, ha nagyon különböző a mentalitásotok.
6/27 anonim válasza:
Szerintem nem lehet,ha csak a párod nem azt mondja,hogy zaklatod,amit ebben az esetben kétlek. Az én sógornőm és sógorom között is van 6 év korkülönbség a sógornőm javára és még sem szólja meg őket senki.A szerelem nem kor függő...sajnos ezt nem értik meg a szülei.De szerintem ha látják rajtatok,hogy szeretitek egymást és kitartotok egymás mellett akkor áldását adják a kapcsolatotokra.Ha meg 18 éves lesz a párod akkor már nem lesz beleszólásuk! Remélem minden jól alakul,kitartást nektek!!! :)
7/27 A kérdező kommentje:
msn cimem:andi.23@windowslive.hu amúgy igen a jogi következményei érdekelnek.Lehet ebből nekem bajom?
2009. okt. 1. 22:19
8/27 anonim válasza:
nem. nem lehet fitalkorú a srác nem kiskorú.
10/27 anonim válasza:
jogilag nincs gond a kapcsolattal, ha mindketten akarjátok.
sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!