Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány évesen költöztetek...

Ti hány évesen költöztetek össze a párotokkal? Utána milyen gyakran mentetek át saját szüleitekhez?

Figyelt kérdés
Okokat szeretnèk tudni meg hogy hàny naponta, hetente, havonta..

#Összeköltözès
2013. máj. 15. 22:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

23 évesen, fél év után, külföldre hozzá. Több értelmét nem láttuk a repülőzgetésnek, mert ha működik, jó így, ha nem, akkor meg drága és felesleges húzni az időt:)

Szerencsére működik. Az ő szüleit hetente-2 hetente látogatjuk. Én kb. havonta látom a szüleimet, vagy mi megyünk, vagy ők jönnek hozzánk egy hosszú hétvégére. Európán belül, szóval szerencsére nem akkora a táv.

2013. máj. 16. 11:26
 22/23 anonim ***** válasza:
19 évesen, és naponta-kétnaponta
2013. máj. 16. 11:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen költöztem külön a szüleimtől, utána évekig egyedül éltem. Ezalatt átlag heti 2x mentem hozzájuk. 29 voltam, amikor hozzám költözött a párom (32 évesen), azóta heti 1x látogatom a szüleimet, hétvégente. A párom viszont mindig is anyuci pici fia volt, ő még heti 2-3x hazajár és ott is alszik. (Ez csak szerintem gáz??)
2013. jún. 30. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!