Ti hány évesen költöztetek össze a párotokkal? Utána milyen gyakran mentetek át saját szüleitekhez?
1 éve voltunk együtt mikor összeköltöztünk. Én 20 voltam a párom 23.
Az ő szülei messzebb élnek, illetve a péromnak több programja van hétvégén így olyan 2 havonta jár haza.
Nekem mostanában több volt a szabadidőm, a páromnak is dolga volt hétvégente így 2 hetente hazamentem.
Egyébként az átlagos nálam a 3-4 hetente, a páromnak pedig 2-3 havonta. 2ből 1* megyek vele és fordítva.
Az oka pedig az, hogy szeretem őket és hiányoznak. Jó otthon lenni a szülőkkel és nagyszülőkkel. Nem kell hozzá alkalom, vagy különösebb ok. Bár most az elmúlt fél évben szükség volt otthon segítségre, ezért is mentem amikor csak tudtam.
22 évesen (ő 23) 1,5 év után...
Ő édesanyja 140 km re lakik... Oda evi 3 szor általában ( de ez nincs kőbe vésve, ahogy össze tudjuk hozni) ők a városba a párjával gyakrabban jönnek, mert a párja lánya is itt lakik, ahol unoka van...havonta jönnek, de nekünk nem mindig szabad akkor napunk...ha lehet úgy intézzük 2 havonat minimum találkozunk...
Én szüleim 60 km oda kb havona megyünk , de ők max évi 3 szor beszaladnak.
Okok: távolság, idő, leginkább anyagi okok...
A vicc hogy, most 4,5 év után, hogy szerveztük, hogy a közelgő esküvőnk miatt összeüljünk megbeszélni mindent, rájöttünk, hogy a szüleink 2. alkalommal fognak találkozni.... Ez számomra kicsit "áméríkás".. Nagyon gyorsan elment ez a majdnem 5 év...
Leendő sógoromat nem is ismerik a szüleim......
Én már 18 évesen elköltöztem suli miatt,24 voltam amikor összeköltöztünk 9 hónap után.
Kb 2 havonta megyünk mindkettőnk szüleihez 1-1 napra,300 km-re élünk tőlük.
23 évesen költöztünk össze a Vőlegényemmel. Párom napi színten találkozik az anyjával, egy munkahelyen dolgoznak. Az apjával változó havi 1-2 alkalom, ha valamit ünneplünk persze többször.
A szüleimhez 2 hetente járunk (40 km laknak), de van amikor ők jönnek be. Változó.
Különösebb oka nincs, hogy ennyiszer találkozunk, csak annyi, hogy bizony drága a benzin...
Az exemmel 19 évesen költöztem össze, akkor a szüleimhez havonta két alkalommal tuti elutaztunk. Olcsó volt az utazás (90%-os kedvezménnyel vonatoztunk), meg jó is volt kimozdulni. Az ő szüleit ritkábban látogattuk, ők kicsit furcsák voltak, nem igazán igényelték.
A párommal 24 évesen költöztem össze, viszont a szüleimmel összevesztünk, úgyhogy most olyan kéthavonta látogatjuk meg őket, de csak mert néha azért illik... mondjuk kicsit drágább is, mert most kocsizunk, de inkább az a fő ok, hogy a párommal nincsenek jóban.
Amíg az exemmel voltam, addig egyébként a szüleim is időnként meglátogattak, de akkor egy egész lakást béreltünk. Most a párommal csak egy szobát, ide ha akarnának se tudnának jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!