Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány évesen költöztetek...

Ti hány évesen költöztetek össze a párotokkal? Utána milyen gyakran mentetek át saját szüleitekhez?

Figyelt kérdés
Okokat szeretnèk tudni meg hogy hàny naponta, hetente, havonta..

#Összeköltözès
2013. máj. 15. 22:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22 évesen (ő 27 volt). Havi 1, legfeljebb 2 alkalommal jártunk a szüleinknél. Inkább ők jöttek a nyakunkra, sajnos.
2013. máj. 15. 23:51
 12/23 anonim ***** válasza:

1 éve voltunk együtt mikor összeköltöztünk. Én 20 voltam a párom 23.

Az ő szülei messzebb élnek, illetve a péromnak több programja van hétvégén így olyan 2 havonta jár haza.

Nekem mostanában több volt a szabadidőm, a páromnak is dolga volt hétvégente így 2 hetente hazamentem.

Egyébként az átlagos nálam a 3-4 hetente, a páromnak pedig 2-3 havonta. 2ből 1* megyek vele és fordítva.

Az oka pedig az, hogy szeretem őket és hiányoznak. Jó otthon lenni a szülőkkel és nagyszülőkkel. Nem kell hozzá alkalom, vagy különösebb ok. Bár most az elmúlt fél évben szükség volt otthon segítségre, ezért is mentem amikor csak tudtam.

2013. máj. 15. 23:54
 13/23 anonim ***** válasza:
21 évesen költöztünk össze .A páromnak már akkor sem éltek a szülei ,én anyuhoz 2,5- 3 havonta megyek ,lányommal kettesben . (sajnos anyu és a párom nincsenek jóban ) Egyébként 180km-re lakik tőlünk anyu.
2013. máj. 16. 04:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Mi azelőtt költöztünk közös albérletbe, hogy összejöttünk volna :) 28-29 évesek voltunk akkor. Teljesen változó, hogy milyen gyakran járunk haza a szülőkhöz, eseményfüggő.
2013. máj. 16. 06:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Utolsó ...mi is azelőtt költöztünk össze ,hogy összejöttünk volna ;) albérlőtársból lett élettárs :-) . üdv :13-as
2013. máj. 16. 06:13
 16/23 anonim ***** válasza:

22 évesen (ő 23) 1,5 év után...

Ő édesanyja 140 km re lakik... Oda evi 3 szor általában ( de ez nincs kőbe vésve, ahogy össze tudjuk hozni) ők a városba a párjával gyakrabban jönnek, mert a párja lánya is itt lakik, ahol unoka van...havonta jönnek, de nekünk nem mindig szabad akkor napunk...ha lehet úgy intézzük 2 havonat minimum találkozunk...

Én szüleim 60 km oda kb havona megyünk , de ők max évi 3 szor beszaladnak.

Okok: távolság, idő, leginkább anyagi okok...

A vicc hogy, most 4,5 év után, hogy szerveztük, hogy a közelgő esküvőnk miatt összeüljünk megbeszélni mindent, rájöttünk, hogy a szüleink 2. alkalommal fognak találkozni.... Ez számomra kicsit "áméríkás".. Nagyon gyorsan elment ez a majdnem 5 év...

Leendő sógoromat nem is ismerik a szüleim......

2013. máj. 16. 08:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Pár hónapja költöztünk össze én 24 vagyok ő 30 éves. Én anyámékhoz mindennap megyek 2 km-re lakunk egymástól. Ő az anyával nem tartja a kapcsolatot.
2013. máj. 16. 08:13
 18/23 anonim ***** válasza:

Én már 18 évesen elköltöztem suli miatt,24 voltam amikor összeköltöztünk 9 hónap után.

Kb 2 havonta megyünk mindkettőnk szüleihez 1-1 napra,300 km-re élünk tőlük.

2013. máj. 16. 08:27
 19/23 anonim ***** válasza:

23 évesen költöztünk össze a Vőlegényemmel. Párom napi színten találkozik az anyjával, egy munkahelyen dolgoznak. Az apjával változó havi 1-2 alkalom, ha valamit ünneplünk persze többször.

A szüleimhez 2 hetente járunk (40 km laknak), de van amikor ők jönnek be. Változó.

Különösebb oka nincs, hogy ennyiszer találkozunk, csak annyi, hogy bizony drága a benzin...

2013. máj. 16. 08:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Az exemmel 19 évesen költöztem össze, akkor a szüleimhez havonta két alkalommal tuti elutaztunk. Olcsó volt az utazás (90%-os kedvezménnyel vonatoztunk), meg jó is volt kimozdulni. Az ő szüleit ritkábban látogattuk, ők kicsit furcsák voltak, nem igazán igényelték.

A párommal 24 évesen költöztem össze, viszont a szüleimmel összevesztünk, úgyhogy most olyan kéthavonta látogatjuk meg őket, de csak mert néha azért illik... mondjuk kicsit drágább is, mert most kocsizunk, de inkább az a fő ok, hogy a párommal nincsenek jóban.

Amíg az exemmel voltam, addig egyébként a szüleim is időnként meglátogattak, de akkor egy egész lakást béreltünk. Most a párommal csak egy szobát, ide ha akarnának se tudnának jönni.

2013. máj. 16. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!