Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Engedjek a páromna...

Mit tegyek? Engedjek a páromnak, vagy ragaszkodjak a dolgaimhoz?

Figyelt kérdés

A párommal most tervezzük az összeköltözést.

Amióta édesapám elhunyt, anyukám nehezebben él meg. Ezért minden hónap elején elmegyek vele bevásárolni élelmiszereket 10-15e ft-ért.

Párom szeretné, hogy ha összeköltözünk akkor többet ne segítsek anyukámmal.

Most én egyedül tartom fent azt az albérletet amiben együtt élnénk, szóval emiatt neki nem kell "eltartania" engem.

Mit gondoltok? Ti mit tennétek?

2013. máj. 15. 17:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ezt mind azután kérné, hogy te fizeted az albit? Ez összeköltözés után is így lenne?

A kérdésre válaszolva támogasd tovább az édesanyád! Hogy lehet ilyet kérni, főleg egy kapcsolat elején (gondolom nem 2 éve vagytok együtt) de ha igen akkor is felháborító! Te dolgozol meg a pénzedért oda költöd ahova jónak látod.

2013. máj. 16. 08:26
 22/27 anonim ***** válasza:

Tehát akkor keresel annyit,hogy egyedül tartassz fenn albit,elélsz,és még tudod támogatni anyukádat.

Összeköltötök,albi felének az ára és rezsi fele megmarad még neked plusszban (mert ugye felét ő fizeti),akkor mégtöbb pénzed marad,akár még több is jutna anyukádra.

Mivel magyarázza,miért ne támogasd anyukádat?

2013. máj. 16. 08:34
 23/27 anonim ***** válasza:
Miért ne támogathatnád? Te fizetésed, te családod, azt csinálsz, amit akarsz. Ebben egyáltalán nem szólhat bele, mert még ő is kerülhet ilyen helyzetben, bár akkor gondolom le lenne ordítva a fejed, hogy miért akarsz beleszólni.
2013. máj. 16. 08:58
 24/27 anonim ***** válasza:

Onzo a parod..

elvarja hogy ot tartsd el, de anyukadnak nem segithetsz...en tuti nem koltoznek ilyen emberrel ossze, ha mar az elejen ezt csinalja, majd azt is megfogja tiltani hogy talalkozz anyukaddal. OnZo!

2013. máj. 16. 09:24
 25/27 A kérdező kommentje:
Ha ide költözik, akkor természetesen felezzük a közös költségeket.
2013. máj. 16. 12:52
 26/27 anonim ***** válasza:

Természetesen szerinted, vagy szerinte is?

Mert sajnos tapasztaltam már azt, hogy amit én természetesnek gondolok, az a másiknak nem az. :-(

2013. máj. 16. 12:55
 27/27 anonim ***** válasza:

Külön kassza,lakbér-rezsi felesben,kaja és egyéb közös szükséglet feleslben,többit mindenki magának.

Nálatok másképp nem fog működni.

bár hosszú távon szerintem sehogy.

2013. máj. 16. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!