Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Engedjek a páromna...

Mit tegyek? Engedjek a páromnak, vagy ragaszkodjak a dolgaimhoz?

Figyelt kérdés

A párommal most tervezzük az összeköltözést.

Amióta édesapám elhunyt, anyukám nehezebben él meg. Ezért minden hónap elején elmegyek vele bevásárolni élelmiszereket 10-15e ft-ért.

Párom szeretné, hogy ha összeköltözünk akkor többet ne segítsek anyukámmal.

Most én egyedül tartom fent azt az albérletet amiben együtt élnénk, szóval emiatt neki nem kell "eltartania" engem.

Mit gondoltok? Ti mit tennétek?

2013. máj. 15. 17:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Neked az anyukád legyen az első! Az hogy mit mond a párod, tedd félre, mert ebben az esetben Ő helytelen dolgot kér tőled. Ne hagyd el anyukád, támogasd!
2013. máj. 15. 18:22
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztosan nem költöznék inkább össze vele ezek után.
2013. máj. 15. 18:26
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem hogy lehet ilyet kérni valakitől. Természetesen felvilágosítanám a páromat, hogy anyukámat továbbra is támogatom, és megkérdezném túle, hogy ugye tudja, hogy felesben fogjátok fizetni az albérletet?!

(Egyébként ezekután erősen elgondolkoznék a kapcsolaton..hogy tud ilyet kérni..)

A 10-15ezer pedig nem is olyan sok. Az annyira gyorsan összejön, hihetetlen milyen drágák a dolgok, pedig én szoktam nézni és igyekszem mindenből az olcsóbbat.

2013. máj. 15. 18:35
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugyon úgy támogatnám anyukámat,ha megtehetném,hiszen fordított helyzetben párod is ezt tenné.Vagy tévedek?
2013. máj. 15. 18:36
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én is így gondoltam.

Anyukám nagyon jó anya, csak keveset dolgozott. 5en vagyunk testvérek, aztán apai nagymamámat ápolta, majd dolgozott pár évet és aztán apukám lett beteg. Emiatt kevés a nyugdíja.

A 10-15 nem a teljes havi étkezése, csak az olyan "luxus" amit ő nem venne meg magának: hús, sajt, túró, szalámi, tea.

A párom anyukája már nem él, apukája nőgyógyász, szóval ő nem nagyon érti hogy erre miért van szükség.

Próbálok még vele beszélni, de ha nagyon ragaszkodik ehhez akkor nem lesz összeköltözés :-(

2013. máj. 15. 18:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,hogy ilyen a párod. De még időben kiderült. Én biztos,hogy szakítanák.
2013. máj. 15. 18:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen mondd meg a párodnak, hogy azért van rá szükség, mert édesanyádnak annyi pénze nincs egy hónapban, hogy abból húst, sajtot vegyen.

Annyira szomorú, amikor az alapcikkek már luxusnak számítanak...:(

2013. máj. 15. 18:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ennek alapján nagyon anyagiasnak tűnik a párod. Azt jutott eszembe, ha összeköltöztök, gyereketek lesz, te pedig otthon maradsz a gyerekkel akkor majd a fejedhez fogja vágni, hogy ő tart el téged?
2013. máj. 15. 21:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Támogatnám tovább az anyámat. Felnevelt, az életét nekem áldozta igazából, ennyit megérdemel!
2013. máj. 15. 21:53
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
A párod egy rossz, gonosz ember. Legyél büszke édesanyádra és segíts neki amit tudsz! Az ilyen emberek viszik előre a világot mint ő vagy te. Sok sikert kívánok :) A párod meg hagyd el, undorító ember.
2013. máj. 16. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!