9 hónapos babának hányszor kéne aludni napközben? Várjak pár napot amíg kialakít valami új alvásrendet vagy ragaszkodjak ahhoz ami szereintem jó neki?
A 11 hónapos fiam, amióta feláll, szintén azt csinálja, amit a Tiéd. Bár régen magától elaludt a kiságyban, mióta mászik és feláll, csak ölben tudom elaltatni, így alszik 1/2 1 körül kb. 1 órát. A délutáni alvás pedig már csak babakocsiban megy, egyébként hiába látom rajta, hogy leragad a szeme, akkor sem akar elaludni.
9 hónaposan szerintem még jó ha kétszer alszik, próbálj ki különböző dolgokat, hogy hogyan tudod elaltatni.
Az én kisfiam 9,5 hónapos. Nálunk is akkor kezdett a nappali alvás felborulni, amikor kezdett állni.
Igazából nagyon jól alszik este mostanában este fél 9re már bealszik, van hogy megébred 5-7 között (sajnos már nem szopizik 6,5 hónapos korában elutasította a cicit)akkor adok neki egy kis tápot és visszafekszik fél10-10 körül kell, de van hogy egészében reggel 9ig átalussza az egész estét. Most hogy bejött a nagy meleg tudom nem a legoptimálisabb de 50+ naptejjel bekenve 12kor kiviszem sétálni ált. 15-20 perces séta alatt bealszik, akkor gyorsan hazatolom be a házba vagy árnyékba, így alszik 1,5-2 órát, és bizony sokszor már délután nem alszik de ma pl.: majdnem 1 órát aludt fél6-fél7 körül. Szóval lényegében van egy min 10 órás esti alvása; és dél körül egy 1,5-2 órás, a délután sokszor elmarad, ill ha csak 9 órát alszik este akkor még rögtön hami után 2-3 órát alszik délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!