Mit gondoltok, a gyerekemmel töltendő időhöz ragaszkodjak, vagy a munkahelyemhez?
Ha a férjed keresete elegendő, én egy percig nem haboznék, és maradnék a gyerekeimmel. Főleg így, hogy a picin látod, nem kerek a világa.
Majd eljársz klubokba, kondizni, tartasz magyar főzőtanfolyamot stb.
Én egy percig sem gondolkoznék azon, hogy mit csináljak.Majd ha a gyereked is nagyobb lesz, Te is megunod az otthonlétet, akkor visszamehetsz dolgozni.Én most kezdtem el járatni a két kicsimet oviba/bölibe (4+1,5 évesek), és úgy tűnik, 3 műszakba tudok csak visszamenni dolgozni.Tiszta lelki beteg vagyok, már előre.Ha megtehetném, nem mennék addíg, míg olyan munkát nem találok, vagy nagyobb lesz a gyerekem.Rettegek, hogy délutános héten csak reggel látom őket, kikészülök éjszakás héten, és úgy egyáltalán.
Nem beszélve arról, hogy akkor lennél hasztalan, ha otthon semmit nem csinálnál.De ha viszed-hozod a gyerekeidet, főzöl, mosol takarítasz, akkor nem vagy hasztalan.Egyáltalán van olyan anya, aki CSAK úgy otthon van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!