Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne ragaszko...

Mit tehetnék, hogy ne ragaszkodjak ennyire?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és jövőre középsuliba kell mennem. Nem tudom, hogy melyik suliba akarok menni de azt hiszem, hogy kutyákkal szeretnék foglalkozni. Gyorsan el kell döntenem, na de ez más téma. Van egy vendéglátó iskola tőlünk 25-30km-re egy másik városban (arra gondoltam először) de oda mégse lenne jó mert korán kéne kelni, kolis meg nem akarok lenni pont azért mert hiányoznának a szüleim és a kutyám. Igaz, hogy apa 4-5 napig távol van...de nem mindig. De ha eldöntöm, hogy mit akarok és esetleg messzebb van olyan iskola akkor az nekem nem lenne jó. Ez ellen tudok valamit csinálni?

14/L

2011. nov. 17. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Még gyerek vagy, természetes hogy hiányozna a családod és a kutyád. (Nekem is van kutyim, tudom miről beszélsz.)

Kettő közül kell döntened: egy jobb iskola esetleg koliban a jövődet alapzhatja meg. Főleg, ha kedved van oda járni.

A másik, gondolom, ahol nincs kolesz, csak korán kellene kelned..oda meg te nem akarsz.

Ez nekem eléggé kényelmi szempontnak is tűnik...

A kutyuskád pedig ugyanúgy fog rád várni, mint eddig minden egyes nap.

Oda menj suliba, ahová szeretnél. 4 évet kell ott eltöltened, fontos, hogy jó döntés legyen.

2011. nov. 17. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagy kulonbseg van kutyakkal foglalkozni vagy vendeglatoban dolgozni. Miert nem azt dontod el elobb, hogy mit akarsz tanulni/csinalni. utana ez szerint donts az iskolan, de ne az szerint hogy mikor kell felkelni.
2011. nov. 17. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!