Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudok nevelőszülőkhöz...

Brigivagyok kérdése:

Hogy tudok nevelőszülőkhöz kerülni? (folyt. )

Figyelt kérdés

nagyon fontos lenne. mindjárt elmesélem, miért is. de nyugi NEM VAGYOK EGY NYÁVOGÓS KIS TAKNYOS, AKI SAJNÁLTATNI AKARJA MAGÁT. örülnék, ha normális válaszokat adnátok.

akkor kezdem:

az édesanyám rendszeresen bántalmaz, ver. a fizetése FELÉT ruhákra költi.( persze magának vásárolja ezeket.)kibírhatatlan, mindenbe beleköt, és agresszív. amúgy demenciás is. megvádol azzal, hogy lopok tőle. ( sokszor emiatt ver meg, -> NEM LOPOK TŐLE. )mindent, amit ő b*szott el, rám keni. tényleg MINDENT. nem érdekli, hogy tanulok, mit csinálok. azt sem kérdezi tőlem, ha hazajövök a suliból, h milyen volt. ettél ma valamit?.... nem törődik velem.

a nevelőfaterom fogdos, és veri anyám. agresszív. iszik. volt, hogy engem is majdnem megvert. lesz*r mindent. van, hogy nem fizet ki számlákat...

na a lényeg, hogy szerintem érthető módon nevelőszülőkhöz szeretnék menni, vagy nemtom, de semmi esetre sem akarom, hogy ez a két ember tönkretegye az ÉN életemet is. próbálkoztam már öngyilkossággal.... de nyugi nem fogom minden szenvedésemet elsorolni...:)

TÉNYLEG MIHAMARABB SZERETNÉK MÁSIK CSALÁDOT.

röviden ennyi. remélem nem fogsz arról filozofálgatni nekem, hogy biztos, hogy én is teszek ezért valamit. KAMASZ VAGYOK EMBER!! de nem hiszem, h attól h valaki kamasz, és nem rakja el a FÜZETÉT meg kell rugdosni.

a veréseknek NYOMAI IS VANNAK.

na. FONTOS LENNE, HA NORMÁLISAN VÁLASZOLNÁTOK.

a válaszokat előre is köszönöm!!

nagyon szeretnék normális körülmények között élni..

2013. máj. 14. 22:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki úgy beszél az intézetről,mintha a világ legrosszabb helye lenne.Engem vert apám,mint egy állat,mert szerinte miattam halt meg anyám,mikor szült.14 évesen elvitetett az iskola,mikor sokadjára látták az ütésnyomokat a testemen,főleg szíjjal vert.Nekem jó élményeim vannak.Szerettek,rendesen bántak velem.Rengeteg barátom lett,ás most 8 évvel késöbb is szívesen emlékszem vissza.Nekem azok voltak a legszebb éveim.Finom étel,és rengeteg barát.Nyugalom vett körül.
2013. máj. 15. 06:56
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerencsés helyre kerültél de messze nem minden hely ilyen.

Viszont ez az kollégium sokkal jobb ötlet. Szégyellem hogy nem nekem jutott az eszembe, a fiam is kollégista.

2013. máj. 15. 08:45
 23/25 anonim ***** válasza:
Csak beleolvastam a válaszokba, de látom, hogy 15 éves vagy. Nem tudom, milyen iskolába jársz, de ennyi idősen már mehetsz koleszba, én azt választanám. A nevelőszülők lutri, és hosszadalmas procedúra. A kollégiummal nyert ügyed van szerintem!
2013. máj. 15. 08:50
 24/25 anonim ***** válasza:

A nevelőszulő ügy lassu a kollégum gyors s kollégistaként még mindig elintézheted a gyámságot, nevelőszülőket. Kellene egy látlelet is de ovatosan kell azzal is bánni mert az orvosnak jelentenie kell a látlelett s akkor visznek intézetbe. be kellene vonni valakit aki megbizható. az kellene hogy kollégista legyél de legyen egy látlelet a tarsolyosdban. utána ugyanis már nem lesznek verésnyomok eltüntetted a bizonyitékokat.

a legjobb ha a látleletet beszzenneled s elküldöd magadnak emailben, akkor megvan.

2013. máj. 15. 08:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Rokonságodban nincs olyan aki tudna segiteni? (Esetleg magához venne?) Tudom, manapság már nem divat a rokoni segités, de hátha?
2013. máj. 15. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!