Hogy tudok nevelőszülőkhöz kerülni? (folyt. )
nagyon fontos lenne. mindjárt elmesélem, miért is. de nyugi NEM VAGYOK EGY NYÁVOGÓS KIS TAKNYOS, AKI SAJNÁLTATNI AKARJA MAGÁT. örülnék, ha normális válaszokat adnátok.
akkor kezdem:
az édesanyám rendszeresen bántalmaz, ver. a fizetése FELÉT ruhákra költi.( persze magának vásárolja ezeket.)kibírhatatlan, mindenbe beleköt, és agresszív. amúgy demenciás is. megvádol azzal, hogy lopok tőle. ( sokszor emiatt ver meg, -> NEM LOPOK TŐLE. )mindent, amit ő b*szott el, rám keni. tényleg MINDENT. nem érdekli, hogy tanulok, mit csinálok. azt sem kérdezi tőlem, ha hazajövök a suliból, h milyen volt. ettél ma valamit?.... nem törődik velem.
a nevelőfaterom fogdos, és veri anyám. agresszív. iszik. volt, hogy engem is majdnem megvert. lesz*r mindent. van, hogy nem fizet ki számlákat...
na a lényeg, hogy szerintem érthető módon nevelőszülőkhöz szeretnék menni, vagy nemtom, de semmi esetre sem akarom, hogy ez a két ember tönkretegye az ÉN életemet is. próbálkoztam már öngyilkossággal.... de nyugi nem fogom minden szenvedésemet elsorolni...:)
TÉNYLEG MIHAMARABB SZERETNÉK MÁSIK CSALÁDOT.
röviden ennyi. remélem nem fogsz arról filozofálgatni nekem, hogy biztos, hogy én is teszek ezért valamit. KAMASZ VAGYOK EMBER!! de nem hiszem, h attól h valaki kamasz, és nem rakja el a FÜZETÉT meg kell rugdosni.
a veréseknek NYOMAI IS VANNAK.
na. FONTOS LENNE, HA NORMÁLISAN VÁLASZOLNÁTOK.
a válaszokat előre is köszönöm!!
nagyon szeretnék normális körülmények között élni..
Szerencsés helyre kerültél de messze nem minden hely ilyen.
Viszont ez az kollégium sokkal jobb ötlet. Szégyellem hogy nem nekem jutott az eszembe, a fiam is kollégista.
A nevelőszulő ügy lassu a kollégum gyors s kollégistaként még mindig elintézheted a gyámságot, nevelőszülőket. Kellene egy látlelet is de ovatosan kell azzal is bánni mert az orvosnak jelentenie kell a látlelett s akkor visznek intézetbe. be kellene vonni valakit aki megbizható. az kellene hogy kollégista legyél de legyen egy látlelet a tarsolyosdban. utána ugyanis már nem lesznek verésnyomok eltüntetted a bizonyitékokat.
a legjobb ha a látleletet beszzenneled s elküldöd magadnak emailben, akkor megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!